Hamilelikte Vitamin

• Konbuyu başlatan Nrrrr
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nrrrr tarafından oluşturulan Hamilelikte Vitamin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,276 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte Vitamin
Konbuyu başlatan Nrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss
N

Nrrrr

Guest
11 haftalık hamileyim doktorum folik asiti kesti ve onun yerine Magnorm, Elevit ve Gynoferon kullanmam söyledi. Hem Elevit ilacına hem de Gynoferon ilecında folik asit var ve ikisinin toplamında günlük kullanımın üstünde folik asit. Aynı ilaçları kullanlar var mı? 🌸

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
11 haftalık hamileyim doktorum folik asiti kesti ve onun yerine Magnorm, Elevit ve Gynoferon kullanmam söyledi. Hem Elevit ilacına hem de Gynoferon ilecında folik asit var ve ikisinin toplamında günlük kullanımın üstünde folik asit. Aynı ilaçları kullanlar var mı? 🌸
Folik asit fazlasi idrarda atılıyor canım 💖

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Bende 11 haftaligim bana da decavit verdi de size verdiği bu 3 u de mi vitamin

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Demir ilacı , magnezyum , vitamin ilacı var canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sadece vitamin vermis sana canim daha sonra demir ilaci da yazabilir
Ben 20 haftalık oldum bende sadece decavit kullanıyorum demir ilacına baslamadi bile kanda değerin sınırda bı ay sonra başlayalım boşuna demir yuklemeyekim dedi ilk gebeligimde bende magnezyum demir vitamin ilacı kullanıyordum bunda bı garip geldi banada

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ben 20 haftalık oldum bende sadece decavit kullanıyorum demir ilacına baslamadi bile kanda değerin sınırda bı ay sonra başlayalım boşuna demir yuklemeyekim dedi ilk gebeligimde bende magnezyum demir vitamin ilacı kullanıyordum bunda bı garip geldi banada
Benim değerim düşüktü canım demir ilacı verdi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Hamileloyin bawinan beri elevit iciyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bana folik asitten sonra gynoferon ve decavit verdi son gittigimde de ağrılarım için magnezyum verdi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar