Sorum var Hamilelk

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 541 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelk
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
İ

İkra masall

Guest
Ben 9aylik evligim vajinalde sarı sumsuklu sümük gibi akma ama kaşıntı agisi yok baş ağrıma baş sallanma halsizlik fazla iş gordummmu hasta olurum adet Haziran 19 temiz 17 Ağustos 16sinda girdim inşallah sorun olmaz neden olur baş sallanma olur bide kas ağrısı kaç ay içinde hamilelik olur 9zuncu aydayim kaç ay içinde olur hamilelik kalabilirmiyim kalirmiyim kaç ay içinde belirti olur karın ağrıma olur adet olmasam da olur ishalda arada yeni evli 9zay oldu kaç ayda olurum hamile kaç ayda nasıl olur annelik dua inşallah olur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ben 9aylik evligim vajinalde sarı sumsuklu sümük gibi akma ama kaşıntı agisi yok baş ağrıma baş sallanma halsizlik fazla iş gordummmu hasta olurum adet Haziran 19 temiz 17 Ağustos 16sinda girdim inşallah sorun olmaz neden olur baş sallanma olur bide kas ağrısı kaç ay içinde hamilelik olur 9zuncu aydayim kaç ay içinde olur hamilelik kalabilirmiyim kalirmiyim kaç ay içinde belirti olur karın ağrıma olur adet olmasam da olur ishalda arada yeni evli 9zay oldu kaç ayda olurum hamile kaç ayda nasıl olur annelik dua inşallah olur
Kuzum yanlış anlama ama çok karışık bir yazı olmuş tekrar tekrar 3 defa okudum bişey anlamadım çok karışık sanırım hamile kalmak istiyorsun bitek bunu anladım

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum yanlış anlama ama çok karışık bir yazı olmuş tekrar tekrar 3 defa okudum bişey anlamadım çok karışık sanırım hamile kalmak istiyorsun bitek bunu anladım
Aynen canim bende okurken tekrar tekrar okudum hiç birşey anlamadım sen gene iyisin anlamişsin

Tüm sayfalar yüklendi.