Hamilemiyim

• Konbuyu başlatan Ummu.
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ummu. tarafından oluşturulan Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,855 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Ummu.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rabia5056

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Ay cnm hadi inşallah soledin mi pembe akntm var die
Dedim gebelik varsa yerleşme kanıdır dedi. Hemen kesildi zaten bidada gelmedi çok heycanlıyım şuan eşimle heycandan ölücez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi hayırlısı kuzum ay bende acil kapısında 45 dkk beklemiştim test sonucu için o gün geldi aklıma 😍😍 sevinçten ağlamıştım sonrada
Rabbbim banada o mıtluluk göz yaşını nasip eder inşallah canım ❤

Hadi hayırlısı kuzum ay bende acil kapısında 45 dkk beklemiştim test sonucu için o gün geldi aklıma 😍😍 sevinçten ağlamıştım sonrada
Rabbbim banada o mıtluluk göz yaşını nasip eder inşallah canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dedim gebelik varsa yerleşme kanıdır dedi. Hemen kesildi zaten bidada gelmedi çok heycanlıyım şuan eşimle heycandan ölücez

Rabbbim banada o mıtluluk göz yaşını nasip eder inşallah canım ❤

Rabbbim banada o mıtluluk göz yaşını nasip eder inşallah canım
İnsllah kuzum Allah'ım ordan gönlünüzu hoşnut edecek bir cevap ile çıkmanızı nasip etsin 🤲🏻

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
İnsllah kuzum Allah'ım ordan gönlünüzu hoşnut edecek bir cevap ile çıkmanızı nasip etsin 🤲🏻
Amin

Canım 4 ay önce doğum yaptım benim adetim hâlâ düzensiz son adetimin üzerinden 1 buçuk ay geçti hâlâ olmadım geçen gün kadın doğuma gittim gebe de değilim ama olmuyorum nedense
Nedenki acaba

Rabia5056

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim de gecikmisti 7 gün idrar testinde çıkmadı hiç. Hergun yaptimdi gidip sonra kan verdim beta 18 ççı

Valla benim de gecikmisti 7 gün idrar testinde çıkmadı hiç. Hergun yaptimdi gidip sonra kan verdim beta 18 çıkmıştı
Mrb bende bebek düşünüyorum. Adetten iki önce test yaptım silik bir şekilde çıktı idrar testinde gidip kan verdim o gün 13 çıktı 2 gün sonra 27 iki gün sonra 45 3 gün sonra yani dün 95 çıktı adetim 7 gündür geçmiş şuan..sağlık ocağındaki ebe dedi belki boş gebelik belki dış gebelik değerlerin düzenli yukselmiyor..Dr a gittim Dr üstten ultrasonla baktı henüz bişe görünmüyor sıkıntı da yok dedi salı günü gel betana bakalım değerlerin kötü de değil dedi. Bu sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni ya..sizin hamilelik yeni mi yada değerleriniz nasıl ilerledi.? Tskler

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
Mrb bende bebek düşünüyorum. Adetten iki önce test yaptım silik bir şekilde çıktı idrar testinde gidip kan verdim o gün 13 çıktı 2 gün sonra 27 iki gün sonra 45 3 gün sonra yani dün 95 çıktı adetim 7 gündür geçmiş şuan..sağlık ocağındaki ebe dedi belki boş gebelik belki dış gebelik değerlerin düzenli yukselmiyor..Dr a gittim Dr üstten ultrasonla baktı henüz bişe görünmüyor sıkıntı da yok dedi salı günü gel betana bakalım değerlerin kötü de değil dedi. Bu sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni ya..sizin hamilelik yeni mi yada değerleriniz nasıl ilerledi.? Tskler
Son betanizda inşallah yükselir geç döllenme olablr

Rabia5056

Kayıtlı Üye
rank
Son betanizda inşallah yükselir geç döllenme olablr
İnşaallah ya Dr m daha erken dedi boş gebelik dış gebelik demek için ama ebe korkuttu beni..4 5 gün önce pembe leke geldi afedersiniz lavaboya gidince peçeteyle silince. Sonrasında ne kanama ne leke bişe yoktu iki gün öncesine kadar da kasık ağrılarım vardı şuan yok ama bişe

Tüm sayfalar yüklendi.