Hamilemiyim

• Konbuyu başlatan Ummu.
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ummu. tarafından oluşturulan Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,882 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Ummu.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rabia5056

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kan baktır varsa orda çıkar idrarda çıkması için adet gününün 10 gün filan geçmesi gerekiyor tabi erken gebelik testinde bu süre daha da azalıyor.
Valla benim adetime 3 gun kala ben normal testle ogrenmistimmm suoheyle yaptm adetim gecikmeden ama cikti enteresan bi sekilde

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Valla kuzum ben kan testi yaptirmama rağmen gebelik çıkmadı aradan 1 hafta geçti 1.5 aylık gebe olduğumu öğrendim ondan dolayı 10 gün dedim 😂😂
Bugün biraz kahverengimsi akıntı geldi. Normalmi sizce hamilemiyim ya benim bulundığum yerde kan sadece perşembe günü veriliyor aca perşembe gününü verebilirim kanı o güne kadar da meraktan çatlıycam. Kasıklarımda da ağrı var dünden beri adet olucam sanıp wc ye gidiyorum ama hiçbişey olmuyo siz ilk hamile olduğunuz sıralar kasıklarınozda aprı oldumu lütfen cevap verin bayanlar birazda pembemsi kan geldi ama kesinlikle pıhtı yoktu çok pembe ve temizdi pıhtı şeklinde gelmedi kan . Lütfen hanımlar heycandan kötü oldum. 4 aydır çocuk istiyorum

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün biraz kahverengimsi akıntı geldi. Normalmi sizce hamilemiyim ya benim bulundığum yerde kan sadece perşembe günü veriliyor aca perşembe gününü verebilirim kanı o güne kadar da meraktan çatlıycam. Kasıklarımda da ağrı var dünden beri adet olucam sanıp wc ye gidiyorum ama hiçbişey olmuyo siz ilk hamile olduğunuz sıralar kasıklarınozda aprı oldumu lütfen cevap verin bayanlar birazda pembemsi kan geldi ama kesinlikle pıhtı yoktu çok pembe ve temizdi pıhtı şeklinde gelmedi kan . Lütfen hanımlar heycandan kötü oldum. 4 aydır çocuk istiyorum
Sağlık ocağı bakmıyor mu kuzum pazartesi aile hekimine gitsen. Hamilelik belirtisi ile ilk haftalar regl belirtisi aynıdır kuzum. Sen hamilelikten şüpheleniyorsan o zaman dikkat et bide pembe kan geldi demişsin ayaklarını uzat dinlen yüksekte tut ne olur ne olmaz

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Sağlık ocağı bakmıyor mu kuzum pazartesi aile hekimine gitsen. Hamilelik belirtisi ile ilk haftalar regl belirtisi aynıdır kuzum. Sen hamilelikten şüpheleniyorsan o zaman dikkat et bide pembe kan geldi demişsin ayaklarını uzat dinlen yüksekte tut ne olur ne olmaz
Olmadı ilçeye gidicem ya yerleşme kanaması fln dedi tanıdıklarım da yinede korkuyorum

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
Yerleşme lekesi olablr kan verdinzmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yerleşme lekesi olablr kan verdinzmi
Acilden verin acil de bakıo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Olmadı ilçeye gidicem ya yerleşme kanaması fln dedi tanıdıklarım da yinede korkuyorum
Kuzum normalde gebelikte kanama normal gözükmüyor benim doktorum ufak bir leke gelse bile gel demişti çünkü neden geldiği hiç belli olmaz ve her gelmesinde gittim neden kaynaklandığını söyledi hafife Alma yerleşme kanaması da olabilir ama Allah korusun ufacık nokta kadar leke ile düşük yapan kadınlar var o yüzden hafife alınacak bir şey değil

Tüm sayfalar yüklendi.