2nci cizgisi açik gozukuyor ama tam kirmizi degil.acik pembe rengindediGörünmüyor gibi canım
Cnm en mantıklısı kan tahlili ver emin olursunKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
yarin gedib vereyim icim rahat etsinCnm en mantıklısı kan tahlili ver emin olursun
Aynen bencedeyarin gedib vereyim icim rahat etsin
Ya ikinci çizgi var ama test insanı yanıltıcak gibi bozuk olmasın bence en mantıklısı kan ver kuzum kenarda sarılık insanın kafasını karıştırıyor ondan dedim ama var gibi kuzumKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
Salik ocagina gidiyorum canim oglumungoturuyorum.orda yapiliyormu?Ya ikinci çizgi var ama test insanı yanıltıcak gibi bozuk olmasın bence en mantıklısı kan ver kuzum kenarda sarılık insanın kafasını karıştırıyor ondan dedim ama var gibi kuzum
Görünmüyor gibi canım
Evet kuzum yapılıyor öğleden sonra çıkar sonuç . Bizede habwr etSalik ocagina gidiyorum canim oglumungoturuyorum.orda yapiliyormu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()
Kaç dakika bekletin cnm sanki çok beklemiş gibi duruyorSalik ocagina gidiyorum canim oglumungoturuyorum.orda yapiliyormu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()