Hamileyiimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yenibebe tarafından oluşturulan Hamileyiimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,041 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamileyiimmm
Konbuyu başlatan Yenibebe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Olursun canim ogretmekte çok sevap okumakta yasini ezberleyem diye ugrasiyom benim eşim benden güzel okuyor oglumada öğrettik çok şükür oda okuyor Azra kadı bir inşallah oda öğrenir de biz öldükten sonra okurlar yaşın genç aysenurum hayallerini gerceklestir devam et inşallah rabbimde yardım eder olursun hemde
İnşallah kuzum inşallah 🤲🏻. Maşallah ne güzel hepiniz biliyorsunuz. Bir anda ezberleyecem diye uğraşma ilk bir sayfa bir sayfa ezberle canom mesrla 1 haftada 1. Sayfasını ezberlemeye çalış daha kolay olur ben öyle ezberlemiştim mesela

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum inşallah 🤲🏻. Maşallah ne güzel hepiniz biliyorsunuz. Bir anda ezberleyecem diye uğraşma ilk bir sayfa bir sayfa ezberle canom mesrla 1 haftada 1. Sayfasını ezberlemeye çalış daha kolay olur ben öyle ezberlemiştim mesela
Fırsat yok bu ara kız hiç durmuyor üç aylar gelince okusam onada sevinecemm okumayinca için daralıyor aysenurummm

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
inşallah ilk doğumum çok zordu tövbe etmiştim resmen ama kendi ayağıma kendim sıktım resmen düşündükçe istemiyorum çalışmak kendime vakit ayırmak istiyorum ama hep bi engel var sanki sağlık sorunlarımda var nasıl olucak bilmiyorum Allah yardım etsin bana benim gibilere tek başıma çocukla ihtiyacımımı bile karşılayamıyorken dışarda 2 tane küçükle nasıl olacak vay halime

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
inşallah ilk doğumum çok zordu tövbe etmiştim resmen ama kendi ayağıma kendim sıktım resmen düşündükçe istemiyorum çalışmak kendime vakit ayırmak istiyorum ama hep bi engel var sanki sağlık sorunlarımda var nasıl olucak bilmiyorum Allah yardım etsin bana benim gibilere tek başıma çocukla ihtiyacımımı bile karşılayamıyorken dışarda 2 tane küçükle nasıl olacak vay halime
Allah yardımcın olsun canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar