Hamileyim ama evli değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük bebek tarafından oluşturulan Hamileyim ama evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,008 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim ama evli değilim
Konbuyu başlatan Küçük bebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kıyma o cana emin ol çok büyük günah Allah onu sana hediye vermiş, evlenin madem çocuğunuz olacak, ona buna ne evlenin hemen ama aldırma çocuğu lütfen yapma 😔😔 O senden bir parça senin nasıl kıyarsın ona lütfen yapma minicik bir can o. Bak çocuğu olmayan insanlar nasıl çırpınıyor bir çocuğum olsun diye sen sana verilen emanete zarar verme lütfen ☹️☹️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimse o karnındaki candan daha değerli değil bunu unutma hiçbir laf hiçbir söz hiçbir insan ondan daha değerli değil yapma o senin parcan ondan nasıl vazgeçersin kıyma ona annesi o daha minicik sana tutunmuş yapma. Evlenin millet ne der ne olur derdine düşmek için biraz geç kalmışsın yapma o yavruya kıyma ne olur sonra çok pişman olursun emin ol. Belki daha çocuğun olmayacak belki bu senin tek bebeğin nasıl riske gireceksin nasıl elindeki bu kıymeti kaybetmeyi göze alacaksın. Kendi evladının katili olma ne olur yapma
Kızlar yapmayın ne hediyesi dinimizce ap açık zina en büyük qünahlardan biri sıradanlastrmayin bu durumları bizimde ewlatlarimz war caqdasliqin dinimizle alakası yok zihniyeti bozmayın 😣

Şerife1960

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileyim ama evli değilim ne yapacağım bilmiyorum evlensem bile bebeği gizleyemem 😢😢

Ben hamileyim ama evli değilim ne yapacağım bilmiyorum evlensem bile bebeği gizleyemem 😢😢
çok afedersin ama iyi bok yemişsin böyle bir şeyin olabilecegi ihtimalini düşünmüş olmalısın ki nikahsız böyle bi şeye kalkismissin ki o bebeğin sorumluluğunda bilincinde olman lazım hayatta herşeyi parayla alabiliyosun ama evlat öyle değil Allah vermediği sürece servetini döksen bile nafile hem bu cana kiyarsan bi sonrakinde allah sana bu duyguyu tattiracak mi

çok afedersin ama iyi bok yemişsin böyle bir şeyin olabilecegi ihtimalini düşünmüş olmalısın ki nikahsız böyle bi şeye kalkismissin ki o bebeğin sorumluluğunda bilincinde olman lazım hayatta herşeyi parayla alabiliyosun ama evlat öyle değil Allah vermediği sürece servetini döksen bile nafile hem bu cana kiyarsan bi sonrakinde allah sana bu duyguyu tattiracak mi

Son düzenleme:

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Çok yeni diyorsun evlen hemen 7 aylık - 8 aylık erken doğum dersin her türlü üstü örtülü. Senin günahını cezasını o bebek çekmemeli bak bu hayatı ona borçlusun. Ölüm kararını sen veremezsin. Canlı yaşayan 3-5 yaşında bi evledon olsa onu öldürebilir miydin? Sakın şeytana uyma hemen evlen dua et babası arkanda duruyo. Millet arayıpta bulamıyor milyarlar harcıyorlar sen bulmuşsun öldürmekten bahsediyorsun. Yapma

Şerife1960

Kayıtlı Üye
rank
çok afedersin ama iyi bok yemişsin böyle bir şeyin olabilecegi ihtimalini düşünmüş olmalısın ki nikahsız böyle bi şeye kalkismissin ki o bebeğin sorumluluğunda bilincinde olman lazım hayatta herşeyi parayla alabiliyosun ama evlat öyle değil Allah vermediği sürece servetini döksen bile nafile hem bu cana kiyarsan bi sonrakinde allah sana bu duyguyu tattiracak mı

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yapmayın ne hediyesi dinimizce ap açık zina en büyük qünahlardan biri sıradanlastrmayin bu durumları bizimde ewlatlarimz war caqdasliqin dinimizle alakası yok zihniyeti bozmayın 😣
Tamam evet büyük bir günah zina yapmış bebeği olmuş ve eğer o cana kiyarsa yine büyük bir günah işleyecek en azından evlenip tövbe eder günahından Allah'la onun arasında ama bebeğe kiyarsa evladının katili olacak bunun dönüşü yok bence 😔😔

Babası imza vermezse asla aldiramazsin bu bebeğe kıyma onun hiç bir günahı yok pişman olursun merdiven altı bı yerde aldırmaya çalışırsan
Maalesef evli olmadıkları için babaya sorulmuyor ah be cahil kardeşim yaa niye evlenmeden böyle bir günaha girdin ki niye helal yol varken harama saptın ki ve hala daha niye hatanda ısrar edip o minik yavruya kıymayı düşünürsün ki offf Allah'ım sana akıl fikir versin inşallah

Tamam evet büyük bir günah zina yapmış bebeği olmuş ve eğer o cana kiyarsa yine büyük bir günah işleyecek en azından evlenip tövbe eder günahından Allah'la onun arasında ama bebeğe kiyarsa evladının katili olacak bunun dönüşü yok bence 😔😔

Maalesef evli olmadıkları için babaya sorulmuyor ah be cahil kardeşim yaa niye evlenmeden böyle bir günaha girdin ki niye helal yol varken harama saptın ki ve hala daha niye hatanda ısrar edip o minik yavruya kıymayı düşünürsün ki offf Allah'ım sana akıl fikir versin inşallah
He şu da var kimse kimseyi yargılayamaz herkes kendine bakmalı ama yani sen bir günaha batmışsın ama belki biz başka günaha batıyoruz bilemeyiz ondan bir kul olarak başka bir kulu yargılayamaz ve yadırgayamayız Allah'ım hepimizin aklını başına getirsin yanlışlardan uzak eylesin inşallah

Son düzenleme:

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank

He şu da var kimse kimseyi yargılayamaz herkes kendine bakmalı ama yani sen bir günaha batmışsın ama belki biz başka günaha batıyoruz bilemeyiz ondan bir kul olarak başka bir kulu yargılayamaz ve yadırgayamayız Allah'ım hepimizin aklını başına getirsin yanlışlardan uzak eylesin inşallah
Kurduqumz cümlelere dikkat edelim ozman kuşum haramdan hediye olmaz.

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kurduqumz cümlelere dikkat edelim ozman kuşum haramdan hediye olmaz.
Vazgçsin istiyorum kıymasın o yavruya günahın bedelini o minik can ödemesin ben 6 haftalık bebeğimi düşürmüştüm hala daha etkisinden çıkamıyorum açısı çok ağır bişey bide o yavruya annesi olarak o kıymasın istiyorum. Allah vermiş ona artık Allah'tan gelen herşey hediyedir emanettir bize. Evet günah işlemiş ama inşallah tövbe eder ve belki Rabbim tövbesini kabul eder

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Vazgçsin istiyorum kıymasın o yavruya günahın bedelini o minik can ödemesin ben 6 haftalık bebeğimi düşürmüştüm hala daha etkisinden çıkamıyorum açısı çok ağır bişey bide o yavruya annesi olarak o kıymasın istiyorum. Allah vermiş ona artık Allah'tan gelen herşey hediyedir emanettir bize. Evet günah işlemiş ama inşallah tövbe eder ve belki Rabbim tövbesini kabul eder
Senin durumun çok farklı kuşum çok üzüldüm senin adına cana kiymasina bende karşıyım bikere olan olmuş bu saatten sonra yapacaqi qunahi 2ye katlar. Yok hediyedir yok arayan bulamıyor yok çok kişi uqrasiyr bebek olsun diye bunlar çok yanlış cümleler bu bayanın yaptqii ewlilik dışı arti 4 büyük qunahtan biri olan zina. Böyle diyerek kadının yaptiqi çok normalms qibi hal serqileniyor. Ben buna kızıyorum kendimce haklıyım rabbim kimsenin zihniyetini bozmasın şeytanın yoluna qidip nefsine uyduranlardan etmesin insaAllah benimde kızım war namusunu bilen kul olsun istiyorum. Biraz dusunrek harekt etmemz lazm kıyamıyorum yada yarqilamiyorum haşa ama çok yanlış bi durum qerektqince yol qosterelim bazı şeyler norml bi durum olmasn 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...