Hamileyim kızlarr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Hamileyim kızlarr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,124 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamileyim kızlarr
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canm sağlıkla gelsin meleğin🐣
Caan teşekkür ederim.9+3 haftalığızz doktora gitmişdimm şimdi geldim çok şükür her şey yolunda🙏💋

Hayırlı olsun canım benim Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Teşekkürler

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii
Gozun aydinnnn canimmmm rabbim isteyen herkeze verain kimsenin kucagini bos birakmasin . İcinde bir mucizen var saglikla buyut bebegini icinde 🤭🤭 cok cok sevindim . Bu sikintili hava da verdigin guzel haber icinde tesekkur ederim 🥰🥳 icimize neşe kattin 😘😘 her surecini paylasmani umuyorum cinsiyeti adi dogumu buyumesi vs vs . Sabirsizlikla bekliyoruz 🥳 burda kacinci teyzoş olusum artik sayamiyorum bir suru yeğenim var sayenizde 😍😘

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Gozun aydinnnn canimmmm rabbim isteyen herkeze verain kimsenin kucagini bos birakmasin . İcinde bir mucizen var saglikla buyut bebegini icinde 🤭🤭 cok cok sevindim . Bu sikintili hava da verdigin guzel haber icinde tesekkur ederim 🥰🥳 icimize neşe kattin 😘😘 her surecini paylasmani umuyorum cinsiyeti adi dogumu buyumesi vs vs . Sabirsizlikla bekliyoruz 🥳 burda kacinci teyzoş olusum artik sayamiyorum bir suru yeğenim var sayenizde 😍😘
Ay buu güzel sözleriniz için teşekkürler canım benim.bu gün gitdim doktoraa 9+3günlükk çok şükür her şeyy yolundaa...💋💖😊

Mlknr

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canım, bende dün öğrendim kan testi ile hcg 41,13 çıktı adete şaşkınlık geçirdim umudum yoktu regl 3 gün gecikme ile yaptırdım testi isteyen herkese inşallah bu sevinci yaşatır Rabbim.
Bir sorum olucak beta hcg biraz düşük geldi bu durum normal mi yarın tekrardan vericem artış oranlarına bakicam

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı olsun canım, bende dün öğrendim kan testi ile hcg 41,13 çıktı adete şaşkınlık geçirdim umudum yoktu regl 3 gün gecikme ile yaptırdım testi isteyen herkese inşallah bu sevinci yaşatır Rabbim.
Bir sorum olucak beta hcg biraz düşük geldi bu durum normal mi yarın tekrardan vericem artış oranlarına bakicam
Ben beta hcg 15 ken öğrenmiştim kuzum 2 gün sonra tekrar kan ver sağlıklı yükselip yükselmediğini kontrol etsinler gözün aydın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.