Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim canını sıkan ne eşin seni neden üzüyor kayınvaliden olacak şahıs seni yoracak ne yapıyor
Canını sıkma canım bebeğini düşün çünkü çok etkileniyor onlarda gerçekten
Canım benim canını sıkan ne eşin seni neden üzüyor kayınvaliden olacak şahıs seni yoracak ne yapıyor
Canını sıkma canım bebeğini düşün çünkü çok etkileniyor onlarda gerçekten
Eltimle ikisi bir oluyorlar adımı dolduruyorlar ben onlara naptın kuzum takilmiyacak gibi değiller ıkiside kabus gibiler eşimde bana bağırıyor saygısız diyor onlara cevap verme diyor neler diyorlar bana 4 senedir evliyim artik yoruldum dayanım dedim evliliğim bitmesin diye sustum
Eltimle ikisi bir oluyorlar adımı dolduruyorlar ben onlara naptın kuzum takilmiyacak gibi değiller ıkiside kabus gibiler eşimde bana bağırıyor saygısız diyor onlara cevap verme diyor neler diyorlar bana 4 senedir evliyim artik yoruldum dayanım dedim evliliğim bitmesin diye sustum
Hay Allah'ım ya benim asıl sinir olduğum kişi eşin tüm suç eşinde eğer o izin vermez ise kayınvaliden de eltinde.hickimse de sana haksiz yere laf edemez