Hamileyken en cok ne yediz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Hamileyken en cok ne yediz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,262 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyken en cok ne yediz?
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sehriii

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Afiyet şifa olsun oğlumda turşu limon acı çok tükettim çok severdim 🤣 kızımda da canım istiyor ama yiyemiyorum en çok salatalık tüketiyorum brokoli havuç vs bunlarda mecburiyetten 🤦‍♀️😅😅😅
Afiyet bal seker olsun canim🥰🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatmin olmadqim şekilde çikolata hazr kek qün aşırı yiyorum ha bire yiyesim war 🤦‍♀️ şeker hastası olmaktan korkuyrm bi doqrsaydm kizcemi hayrlica 🥰
Aa gercekdenmi🥰ben hic şirin yiyecek cekmiyo canim afiyat bal şeker olsun sana canim

Tatmin olmadqim şekilde çikolata hazr kek qün aşırı yiyorum ha bire yiyesim war 🤦‍♀️ şeker hastası olmaktan korkuyrm bi doqrsaydm kizcemi hayrlica 🥰
Aa gercekdenmi🥰ben hic şirin yiyecek cekmiyo canim afiyat bal şeker olsun sana canim

Afiyet olsun canım benim yanagı al al bir bebişin olur inşallah cnm ben havuç mandalina çok tatlı ve kebap yerim evde fırında bile kebap yapım yerim ama 18 kilo aldım 50 le hamile kaldım 69 oldum😂😂😂
Kebabmi😅yaa afiyet olsun

Afiyet olsun canım benim yanagı al al bir bebişin olur inşallah cnm ben havuç mandalina çok tatlı ve kebap yerim evde fırında bile kebap yapım yerim ama 18 kilo aldım 50 le hamile kaldım 69 oldum😂😂😂
Kebabmi😅yaa afiyet olsun

Limon aserdım canım bende sarı limon gibi bi oglusum oldu 😂😂🤗
Limon bende severim🥰

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiz guzel analer 💓👶kizlar caniniz en cok ne cekdi? Neyi caha cok tuketirsiz? Ben elma yiyorum hemde cok😅canim cekiyo şimdi bura adin yazdim yine canim cekdi bes siz en cok ne tuketdiz.?
Limon koruk üzümü varya eksi minik olan portakal hep ekşi istiyo cnm

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
sibelcim kaçinci aydasin 18 kilo cok değilmi canm .... ayy bide bu kilolari vermek var bide bende almiş başimi gidiyorum bu kilolari nasil verecem diye düşünuyom valla kara kara

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar