Yaklasik 8 9 senedir sigara iciyorum 6 haftalik hamileyim icmemek icin o kadar zorlaniyorum ki gundde 2 3 gunde tutamiyorum kendimi içiyorum ama bir yandan da cok korkuyorum bisey olur mu diye bir bilginiz varmi bu konuda daha ilk muayeneye gitmedim doktora bu hafta gidicem düşük riski falan var yazıyor ama aranizda içmiş olan varmi biliyorum çok zararli ama kendimi cok zorluyorum
Çevremde hamıleyken içende biliyorum doktorumla konustugunda da anlatmıstı kan sıkıntısı olurmus böyle koyu renk koyu kıvamda bunlar dogumda sıkıntı yapıyordur belki bilemem .. Ben evlenmeden önce bırakmıstım bi çayım var

çayı bırakamıyorum açık ve sekersiz iç dedi doktor elimden geldigince uymaya gayret edıyorum .. Gebelıkte nasıl ses dalgalarını alıyorsa bebek bu tar bağımlılıklsrı da kodladıgımızı düşünüyorum

açıkcası sigara degil ama ilk gebeligimde kahve içerdim hergün mutlaka oglum cok erken kahve içmeye basladı kırk yıllık tiryaki gibi kahve içer 8 yasında hala aynı adam kokusunu alıyor yaklastkca

tabi cok icmiyor ama ikinciye şimdi aşırı dikkat ediyorum

tıpta herşeyin bi ihtimali var yiyecekten içecege bunların olma olasılıkları vs en güzrli elinizden geldigince içmemek bi katkısı olur mu bilmem ama ben sigarayı cubuk krakerle bırakmıstım

sigara zamanı gelince cubuk krakerı agzıma alırdım sıgara gıbı tüketirdim

işarkadaslsrım dalga gecerdi öyle bırakılmaz dıye ama öyle öyle bıraktım