18 +6 günlügüz dalga gibi dalgalanıyoruz27 +1 günlüğüz , tekmeler eşliğinde kuruyemiş atıştırıyorum![]()
24+3 ve şuan komada gbi yatıyorum mide bulantısı halsizlik yüzündenEvet hamiş anne adayları kaç haftaliksiniz ve şuan naoıyorsunuz ben uzandim ayaklarimi diktim forumda takılıyorum![]()
40+0 bizimkinin gelmeye niyeti yok. Ben sıkıldım o sıkılmadı içerde.Evet hamiş anne adayları kaç haftaliksiniz ve şuan naoıyorsunuz ben uzandim ayaklarimi diktim forumda takılıyorum![]()
31+6dayim sancilandim herzaman ki gibi uzandım evde iş yapmaya gelmiyo valla az is yapıyorum hemen sancilaniyorumEvet hamiş anne adayları kaç haftaliksiniz ve şuan naoıyorsunuz ben uzandim ayaklarimi diktim forumda takılıyorum![]()
24+5 sıcaktan bunalıyorumEvet hamiş anne adayları kaç haftaliksiniz ve şuan naoıyorsunuz ben uzandim ayaklarimi diktim forumda takılıyorum![]()
Yerini sevmiş çikmak istemiyor40+0 bizimkinin gelmeye niyeti yok. Ben sıkıldım o sıkılmadı içerde.
Valla doktorda öyle söyledi en fazla pazartesiye kadar bekleriz dedi sonrası riskli olur. O zamana kadar gelmezse pazartesi yatışımı yapacaklar suni sancıyla dogurtacaklar. Cuma günü kontrolüm var inşallah o zamana kadar gelir artık iyice stres oldumYerini sevmiş çikmak istemiyoryerim onu
Allah tez kucagina almayi nasip etsin kuzum31+6dayim sancilandim herzaman ki gibi uzandım evde iş yapmaya gelmiyo valla az is yapıyorum hemen sancilaniyorum
Oh oh keyif sende. Bende 21 haftaligim ilk gebelik hareketlerini karnımda kasigima dogru baloncuk oluyo patliyo gbi hissediyorum 20 haftadan itibaren böyle hissediyorum sence normal mi sizde nsldi27 +1 günlüğüz , tekmeler eşliğinde kuruyemiş atıştırıyorum![]()