Hangi beşik kullanışlı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Hangi beşik kullanışlı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,812 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hangi beşik kullanışlı
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım ilk bebegimm nasıl beşik almalıyım sizin öneriniz var mi acaba 💜
Ben park beşik aldım çok rahat kullanmayı bırakınca katla kaldır yerde kaplamıyor ve zaten sonrasında içine oyuncakları koy kapısını açık bırak girip çıkıp oynuyor yani bence kullanışlı keyifli. Yada bir yere kalmaya giderken katla al git çocuğun kendi yatağında rahatça yatıyor

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 3 tane beşik aldım nedenini bende bilmiyorum ilk bebek diye acemilik ve heyecanla almışım işte anne yanı ahşap kademeli korumalı sallanmalı tekerlekli aldım şuan 11 aylık onda uyuyor gece gayet büyük rahat geniş daha çok kullanırım onu... 2.olarak elektrikli kendinden sallanan aldım toplam 5 kez uyumamıştır içinde onu boşa aldım . 3. Olarak salıncak tipi olanlardan aldım balkonda rahat olur yazın diye ama ondada uyumuyor onuda boşa aldım ilerde 2. Bebeğim olursa ilk işim onlarda uyutmak 😅😅😅 yaniii sonuç olarak ya büyük geniş anne yanı ahşap almalısın yada park beşik canım
Maşallah 😅🥰 dolap letgo gardrops vs. Kullanıyor musun canım ürünlerine bı göz atayım üç beşik alan Allah bilir kaç kat elbise almıştır ilkinin heyecanıyla 😅😂🥰😘

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah 😅🥰 dolap letgo gardrops vs. Kullanıyor musun canım ürünlerine bı göz atayım üç beşik alan Allah bilir kaç kat elbise almıştır ilkinin heyecanıyla 😅😂🥰😘
Yok kuzum kullanmıyorum..
evet ya acemiliği dibine kadar yaşadım saçma sapan gerekli gereksiz ne görsem aldım kıyafeti giydiremedim birçoğunu çabuk büyüyorlarmış ya 😅😅😅

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum kullanmıyorum..
evet ya acemiliği dibine kadar yaşadım saçma sapan gerekli gereksiz ne görsem aldım kıyafeti giydiremedim birçoğunu çabuk büyüyorlarmış ya 😅😅😅
Büyürler tabi minnaklar
İsterseniz yazdığım uygulamalarda satabilirsiniz kullanmadıklarınizi hem birileri faydalanmış olur hemde 50 100 lira da olsa belli bı miktar para kazanmış olursunuz
Tabi yine de siz bilirsiniz küçük bı tavsiyeydi 🥰😂

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Kullanış açısından soruyorsanız bir kere alayım uzun süre kullanayim bebeğim zarar görmesin diyorsanız kesinlikle oyun parkı ilk bebegimde çok memnun kaldım ikinci bebegimdede kullanacağım rabbim nasip ederse

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Büyürler tabi minnaklar
İsterseniz yazdığım uygulamalarda satabilirsiniz kullanmadıklarınizi hem birileri faydalanmış olur hemde 50 100 lira da olsa belli bı miktar para kazanmış olursunuz
Tabi yine de siz bilirsiniz küçük bı tavsiyeydi 🥰😂
Yok kuzum satmayla falan uğraşmadım kullanamadıklarımı 2. Çocuk kısmet olursa onun için kaldırdım kullanıp küçülenleride sitenin önünde kıyafet konteynerı var oraya attım

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum satmayla falan uğraşmadım kullanamadıklarımı 2. Çocuk kısmet olursa onun için kaldırdım kullanıp küçülenleride sitenin önünde kıyafet konteynerı var oraya attım
iyi yapmışsıniz
Ben bütçeden dolayı birçok şeyimi bu uygulamalardan almaya çalışiyorum benim gibi olan birsuru kişi var ondan dedim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.