Kar yağdi mi sehrinize
E Elif Türkmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 498 Konum Çorum Osmancık 20 Kasım 2023 #1 Kar yağdi mi sehrinize
Defneninannesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 136 Konum İzmir 20 Kasım 2023 #2 En son izmire 5 sene önce az bişe atmıştı yüzümüz gülmüştü
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 2,006 Konum Ankara 20 Kasım 2023 #3 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Ankara sincandayım iyi yağdı yerler güzel ıslandı hava buz
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Ankara sincandayım iyi yağdı yerler güzel ıslandı hava buz
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 20 Kasım 2023 #4 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Gaziantep te sade yağmur yağdı ama baya yağdı
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Gaziantep te sade yağmur yağdı ama baya yağdı
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 20 Kasım 2023 #5 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Eskişehirliyim ne kar durdu ne yağmur
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Eskişehirliyim ne kar durdu ne yağmur
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 20 Kasım 2023 #6 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 20 Kasım 2023 #7 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Kar yağmadı ama çok yağmur yadi cokk
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Kar yağmadı ama çok yağmur yadi cokk
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 20 Kasım 2023 #8 ÖzLemce33' Alıntı: MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun cnm burda da konteyner da kalanlar çok rabbim yardım etsin zor gerçekten yine kış geliyor korkuyorum ben
ÖzLemce33' Alıntı: MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun cnm burda da konteyner da kalanlar çok rabbim yardım etsin zor gerçekten yine kış geliyor korkuyorum ben
E Elif Türkmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 498 Konum Çorum Osmancık 20 Kasım 2023 #9 ÖzLemce33' Alıntı: MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor Genişletmek için tıkla ... Allah herkesin yardımcısı olsun canım
ÖzLemce33' Alıntı: MAlatydayim dağlara yağdı canım boluya feci yağdı hava buz gibi gece -5 çok soğuk konteyner de çok zor Genişletmek için tıkla ... Allah herkesin yardımcısı olsun canım
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 20 Kasım 2023 #10 Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Malatyadayım Henüz şehir içine yağmadı ama yağmadan bile çok soğuk kış gelmesin istiyorum depremler çoğalıyor
Elif Türkmen' Alıntı: Kar yağdi mi sehrinize Genişletmek için tıkla ... Malatyadayım Henüz şehir içine yağmadı ama yağmadan bile çok soğuk kış gelmesin istiyorum depremler çoğalıyor