Hanımlaar 💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hanımlaar 💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 105 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Hanımlaar 💕
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bileniniz vardır bu pazar KPSS var ve ben de gireceğim 🤭 Bana dua edin çalıştığım yerden çıksın, kafam karışmasın, attığım tutsun 😅, aylardır emek veriyorum boşa çıkmasın, hayırlısıyla yüksek puan alıp atanmak nasip olsun 🤲 Beni sevmeyenler de var biliyorum genel anlamda bana kötü dua edenlerin de duaları kendilerine dönsün 🤲 🤭 Aminnnn 💕 Öptümm şekerlerim 🍭😘

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bileniniz vardır bu pazar KPSS var ve ben de gireceğim 🤭 Bana dua edin çalıştığım yerden çıksın, kafam karışmasın, attığım tutsun 😅, aylardır emek veriyorum boşa çıkmasın, hayırlısıyla yüksek puan alıp atanmak nasip olsun 🤲 Beni sevmeyenler de var biliyorum genel anlamda bana kötü dua edenlerin de duaları kendilerine dönsün 🤲 🤭 Aminnnn 💕 Öptümm şekerlerim 🍭😘
Allah boş atıp dolu tutursun işallah 😁hakında hayırlısı olsun istediğin hedefe gelmeyi nasip etsin rabbim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 💞 okunmuş şeker yapıp geliyorum 😂

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah boş atıp dolu tutursun işallah 😁hakında hayırlısı olsun istediğin hedefe gelmeyi nasip etsin rabbim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 💞 okunmuş şeker yapıp geliyorum 😂
Teşekkür ederim şekerim amin inşAllah 💕 Beklemedeyim ahaha 🤭

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hakkınds hayır'lısı olsun cnm inşallah güzel geçer istediği n gelir ☺❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Hazalım umarım bu sefer her şey gönlümce olur canım benim 😍😍yılun bahtın açık olsun, dualarım seninle güzelim ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.