Hanımlaar 💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hanımlaar 💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 493 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Hanımlaar 💕
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Seni çok seviyoruz kendi adıma ben seviyorum hazalim Allah zihin açıklığı versin isim gücün rast gitsin hayırlı sonuçlar olsun bir fetih suresi okurum sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seni çok seviyoruz kendi adıma ben seviyorum hazalim Allah zihin açıklığı versin isim gücün rast gitsin hayırlı sonuçlar olsun bir fetih suresi okurum sana
Allah razı olsun canım benim ben de seni seviyorum 💕 Bu sene çok çalışamadım kafa dolu olunca ama yine de belki şansım rastgider, seneye bordo bereliler gibi hazırlanacağım 🫡💪🤭

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bileniniz vardır bu pazar KPSS var ve ben de gireceğim 🤭 Bana dua edin çalıştığım yerden çıksın, kafam karışmasın, attığım tutsun 😅, aylardır emek veriyorum boşa çıkmasın, hayırlısıyla yüksek puan alıp atanmak nasip olsun 🤲 Beni sevmeyenler de var biliyorum genel anlamda bana kötü dua edenlerin de duaları kendilerine dönsün 🤲 🤭 Aminnnn 💕 Öptümm şekerlerim 🍭😘
Atandım müjdesini vermek de nasip olsun inşaAllaahhhh ayrıca seni sevmeyen sanmıyorum yoktur varsa da b... 🥰🥰🥰🥰🥰

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Atandım müjdesini vermek de nasip olsun inşaAllaahhhh ayrıca seni sevmeyen sanmıyorum yoktur varsa da b... 🥰🥰🥰🥰🥰
Ayyy Allah razı olsun bu sene pek umudum yok çok kötü geçmedi ama ben daha iyisini yapabilirim, seneye müjdemi paylaşmak nasip olur inşAllah 🥰🥰🥰🥰 yesin valla ahahahha 🤭

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hazalim sorular nasıldı
Bir ayım daha olsaydı çok farklı olurdu ya çok zor değildi 😬 Hocaları dinledim demin, çıkan soruları çözdüler çoğu doğru ama istediğim yere atanmaya yetmez diye düşünüyorum 😬 Bakalım ekimde açıklanacakmış

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bir ayım daha olsaydı çok farklı olurdu ya çok zor değildi 😬 Hocaları dinledim demin, çıkan soruları çözdüler çoğu doğru ama istediğim yere atanmaya yetmez diye düşünüyorum 😬 Bakalım ekimde açıklanacakmış
Lisans mezunuydun sen canim demi Türkiye'de iş bulmak zor avrupadada çalışan yok ilginç

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Lisans mezunuydun sen canim demi Türkiye'de iş bulmak zor avrupadada çalışan yok ilginç
Türkiye’de de iş bulmak kolay aslında da köle gibi çalışmaya okeysen ya da muhtaçsan 😔 Çok yanlış yaptım lisans okuyacağıma meslek öğrenip keşke ben de gitseydim buradan

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Türkiye’de de iş bulmak kolay aslında da köle gibi çalışmaya okeysen ya da muhtaçsan 😔 Çok yanlış yaptım lisans okuyacağıma meslek öğrenip keşke ben de gitseydim buradan
Şuan meslek çok önemli üniversite okuyan boşta geziyor iyi bir bolum okursan belki iyi yerlere gelebilirsin

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Şuan meslek çok önemli üniversite okuyan boşta geziyor iyi bir bolum okursan belki iyi yerlere gelebilirsin
Ben Yönetim Bilişim okudum şimdilerde çok revaçta ama işte benim okuduğum zaman çok aranmıyordu tecrübe edinemedim sırf elime para geçsin diye de marketlerde boşa harcadım.Şimdi market işi de yapılmaz herkesin elinde telefon milletin gücü kasiyere reyoncuya yetiyor

Tüm sayfalar yüklendi.