Hanımlaar 💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hanımlaar 💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 668 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Hanımlaar 💕
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bileniniz vardır bu pazar KPSS var ve ben de gireceğim 🤭 Bana dua edin çalıştığım yerden çıksın, kafam karışmasın, attığım tutsun 😅, aylardır emek veriyorum boşa çıkmasın, hayırlısıyla yüksek puan alıp atanmak nasip olsun 🤲 Beni sevmeyenler de var biliyorum genel anlamda bana kötü dua edenlerin de duaları kendilerine dönsün 🤲 🤭 Aminnnn 💕 Öptümm şekerlerim 🍭😘
Hazalcım seni çok seviyoruz bebeğim güzel hayırlı haberlerini bekliyorum herşey güzel kalbince olsum canım benim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bileniniz vardır bu pazar KPSS var ve ben de gireceğim 🤭 Bana dua edin çalıştığım yerden çıksın, kafam karışmasın, attığım tutsun 😅, aylardır emek veriyorum boşa çıkmasın, hayırlısıyla yüksek puan alıp atanmak nasip olsun 🤲 Beni sevmeyenler de var biliyorum genel anlamda bana kötü dua edenlerin de duaları kendilerine dönsün 🤲 🤭 Aminnnn 💕 Öptümm şekerlerim 🍭😘
Hazalcım seni çok seviyoruz bebeğim güzel hayırlı haberlerini bekliyorum herşey güzel kalbince olsum canım benim
Ekimde açıklanacak bakalım da çok heveslenmek istemiyorum millet günde 8 saat çalışıyor ben benim kızla 45dklı dersi 3 saatte anca izledibenim
Bunlarla işimiz çok zor vallaha 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar