Hanimlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülnar_bayramli tarafından oluşturulan Hanimlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 948 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanimlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Gülnar_bayramli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Gülnar_bayramli

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim guzel kardeslerim size guzel birsey soyloyicem.ilk once kendimi tanitiyim ben Azerbaycandan Gülnar🤗şirketimize kadin araniyor.isterim sizide orda gorum benim gurupuma katilirmisiniz iş sadece telfonla idare ediliyor menecerlik isterim gurubumda turk kardeslerimde olsun beklerim❤️🌹

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim online. İş akdiv ve oluyosun vp de kendine makyaj esyalari endirimle aliyosun cok guzel endirimle.ve yakin arkadaslarini davet ediyosun sonra para. Kazaniyosun.siz katilmak isteseniz ben sizinle vpde konusiyim.isterseniz daha açik anlatiyim.
Instagram da var böyle sayfalar Farmasi vs makyaj ürünleri satıyorsun

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba benim guzel kardeslerim size guzel birsey soyloyicem.ilk once kendimi tanitiyim ben Azerbaycandan Gülnar🤗şirketimize kadin araniyor.isterim sizide orda gorum benim gurupuma katilirmisiniz iş sadece telfonla idare ediliyor menecerlik isterim gurubumda turk kardeslerimde olsun beklerim❤️🌹
Tskler canm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar