Hanımlar bir sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğba Demir tarafından oluşturulan Hanımlar bir sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,744 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar bir sorum var
Konbuyu başlatan Tuğba Demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
3 cocukta da seker yüklemesi yaptırmayı gerek duymadım cok sükür r hiç bi sorunla da karsılasmadım. Tabi herkesin bünyesi düşüncesi farklı bende sıkıntı olmaz sende olur veya bende olur sende olmaz bilemez hiç kimse. Ama ailede genetik seker hastalıgı yoksa gereksiz buluyorum 2 li 3lü taramads aynen bu sekilde gereksiz. Ha dawn sendrom lu bebeği aldırmayı düşünür anne ona bişi diyemem ama aldırmak istemeyene gereksiz. Çünkü dawn cıksa bile bebekte hiç bişi yapamıyorlar dr lar. O sekilde doguruyor anne. Çünkü genetik bi hastalık bu.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ebemde tavsiye etmedi zaten

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Esma Tanık

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı bir zararı var mı yaptırsak ta yaptırmasakta.
Yaptırma ben yaptım bin pişman oldum. Komşumuz ebe oda dedi neden yaptırdın keşke yapmsasyfın be per perişan oldum önce kan alıyorlar sonra o şekerli iğrenç şeyi içiriyolar sonra bir saat geçince tekrar kan alıyolar. Ardından 1 saat geçince tekrar kan alıyolsr ben ölecektim🤮🤮

Gülşahhhh

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı bir zararı var mı yaptırsak ta yaptırmasakta.
Bence yaptırmalısın. Ben yaptırdım ve gebelik şekerim çıktı. Normalde şekerim düşük çıkardı. Kayinvalidenin cihazı ile olcerdim hamilelikten önce. Ve düşüktü hep.. Hiç aklıma bile gelmezdi Bende çıkacağı. Çok şükür diyetle dengeledim şimdilik. İnsülin gerek kalmadı. Ama yapmasaydım kızartma çikolata gibi şeyler yemeye devam edecektim ve belkide bebeği kötü etkileyecekti. Yapmaya gerek yok diyen anne adayları farkında olmadan kötülük yapıyorsunuz belkide tecrübesiz anne adaylarına. Yapmayın ne olur. Hayati şeyler bunlar. Bir bebeğin ölümüne sebep olabilirsiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.