Hanimlar lutfen bi akil verin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 2 çocuk Annesi tarafından oluşturulan Hanimlar lutfen bi akil verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,690 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Hanimlar lutfen bi akil verin
Konbuyu başlatan 2 çocuk Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
E
Gonderme canim oglunu sabahtan aksama kadar orada her dedigi yapiliyor doksede dagitsada kimse kizmiyorsa oh ne ala bende eve gelmek istemezdim bi kac kez evde yoklarmis gitmeyelim beni yanlız birakmani istemiyorum sana ihtiyacim var dersen bir süre sobra gitmex canim
Rvlerimiz cok yakin kendi gidip geliyo kapiyi bile gizlice kilitledim bak acilmiyo fslan hic laftan anlamiyo ordada kirip dokse kiziyolar kizmazlarmi cok yumusak davraniyom sevgimi gostermeye calisiyom bak bebek var seni ozluyo hastayim beni yalniz birakma diyom uzuluyom agliyom cocuk banamisin demiyo

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
4 yasinda bi oglum var ama akasama kadar babaannesigilde halasi dedediyle kaliyo aksam olunca bile gelmek istemiyo gelincede halasininda yaninda yatmasini istiyo artik resmen benden koptu artik baglarimi inceldi taniyamiyorum anlamiyorum oglumu bi grce hastanede yattim ssbaha kadr telfnda agladi anne gel diye evde oluncada yanima gelmiyo oglumu ben buyutemiyom ben yetistitemiyorum kucukkken calismaktan cok firsatim yoktu onunla vakit gecirmeye simdi idi gucu biraktim oglumu yanimda istiyom ama gelmiyo gunde bi iki saat yaninda kalip gidiyo anlamiyom ne var o evde bende onla oynuyom seviyom ilgi gosteriyom ustelik hamileyim cok uzuluyorum oglum ellirmden kayip gidiyo sirf bu yuzdende bi an ince tadinip gitmek istiyorum aglumuda alip hepsinden koparmak istiyom sadece benimle bagi olsun basta izin verdim onlarla vakit gecirmesine ama ayari kacti lutfen kafayi yicem bibakil verin oglumu nadil kendime baglarim .zaten burda kimsem yok tek sabrim tutunagim oglum oda beni birakiyo edim zaten evlendigimizden beri problemliyiz hep calisiyo yanimda degil olsada gecinemiyoz cocuklarim icin yasamk istiyom ama oglum beni birakip gidiyo ,🥺
Buyuk bir ihtimalle gecmis zamanda calismis olmaniz bu sebeple gelistirmis oldugu kirginlik ve 4 yasina gelmis olmasi itibariyle birseyleri daha cok anliyor olmasi ve hamileliginizin aslinda ona bir kardes getirecegini biliyor ve anliyor olmasi davranişsal bir tepki olabilir size karşi.. o da ne kadar kucuk gibi gorunsede aslinda bir birey.. yetişkin biri olmus edasiyla acik acik sorunlarinizi konusabilirsiniz.. onun size karsi neden bu sekilde davrandigini direk kendisine sorabilirsiniz.. sizinde zamaninda calismis olmanizin gerekli sebeplerini aciklayarak aslinda onu ne kadar sevdiginizi davranis ve sozlerinizle anlatabilirsiniz.. hamileliginizin dolayisiyla dunyaya gelecek olan kardesinin aslinda ona destek olmasi icin gelecegini onunla oyun oynayip birseyler paylasmak icin dogmus olacagini ve tabi dahasi senin korumana ihtiyac duyan abiliginin ne kadar onemli oldugunu niteleyen sozlerle bunun bir problem olmak yerine daha fazla kardesini sahiplenmesini saglayabilirsiniz.. oglunuzla yanliz kalip daha fazla zaman gecirmelisiniz fakat bunu yaparken onu aglatip hayir bundan sonra oraya kesinlikle gitmiyceksin demek yerine.. bugun oraya gitmek yerine farkli birsey yapmak ister misin mesela sevdigi herhangi birseyi muhakkak bilirsiniz en sevdigi seylerin bir kac tane secenegini sunarak ilgisini cekmeye baslayabilirsiniz.. bu sekilde baglarinizi guclendirmeye calisip yavas yavas kendinize isindirabilirsiniz.. aslinda her ne kadar kaciyormus gibi gozuksede sizin sevginize ve ilginize muhtac .. sadece icinde barindirdigi duygular sebebiyle ortaya koydugu tepkisel davranis.. evin icinde surekli huzursuzluk olan cocuklarda daha sakin bolgelere kacmak istiyor.. elinizden geldiginde esinizle yasamis oldugunuz sorunlari oglunuza belli etmemeye calismaniz.. olanagi varsa bir arkadas edindirmeniz..

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benım ablamında oglu oyleydı hıc annesine bıle benzemıyor kayynlarynyn cocugı gıbı kendı cocuklary hıc ole benzememıstı dededınden halasyndan babaannesınden ayrılmak ıstemezdı hep onlarla uyurdu onlarda kalardy su an 10 yasında artyk anlady Annesıne dusgun su an aklı yetdıgıce kendısı anlıyor annesının uzuldugını. Insallah senınde oglun bı an once sana baglanır Annesinın kuzusu olur Allah yardımcın olsun dualarım senın ıle🙏🙏🙏
İnsallah ya Allah razi olsun hic boledine denk gelmemistin demek var bole cocuklar

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
L8 4yadinda doldurulmaktan anlicagni sanmiyom Allahin daginin badinda yadiyom pskologa goturmeye calissam cocuk delimi niye goturuyon dicekler cocuk doktoru kadin Dogum doktoru bile kontrollerime bile gidemiyom
Online pskebrukaya var tavsiye ederim hem soru cevap yapıyor insta üzerinden ama Bi arkadas çok güzel yazmıs

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Buyuk bir ihtimalle gecmis zamanda calismis olmaniz bu sebeple gelistirmis oldugu kirginlik ve 4 yasina gelmis olmasi itibariyle birseyleri daha cok anliyor olmasi ve hamileliginizin aslinda ona bir kardes getirecegini biliyor ve anliyor olmasi davranişsal bir tepki olabilir size karşi.. o da ne kadar kucuk gibi gorunsede aslinda bir birey.. yetişkin biri olmus edasiyla acik acik sorunlarinizi konusabilirsiniz.. onun size karsi neden bu sekilde davrandigini direk kendisine sorabilirsiniz.. sizinde zamaninda calismis olmanizin gerekli sebeplerini aciklayarak aslinda onu ne kadar sevdiginizi davranis ve sozlerinizle anlatabilirsiniz.. hamileliginizin dolayisiyla dunyaya gelecek olan kardesinin aslinda ona destek olmasi icin gelecegini onunla oyun oynayip birseyler paylasmak icin dogmus olacagini ve tabi dahasi senin korumana ihtiyac duyan abiliginin ne kadar onemli oldugunu niteleyen sozlerle bunun bir problem olmak yerine daha fazla kardesini sahiplenmesini saglayabilirsiniz.. oglunuzla yanliz kalip daha fazla zaman gecirmelisiniz fakat bunu yaparken onu aglatip hayir bundan sonra oraya kesinlikle gitmiyceksin demek yerine.. bugun oraya gitmek yerine farkli birsey yapmak ister misin mesela sevdigi herhangi birseyi muhakkak bilirsiniz en sevdigi seylerin bir kac tane secenegini sunarak ilgisini cekmeye baslayabilirsiniz.. bu sekilde baglarinizi guclendirmeye calisip yavas yavas kendinize isindirabilirsiniz.. aslinda her ne kadar kaciyormus gibi gozuksede sizin sevginize ve ilginize muhtac .. sadece icinde barindirdigi duygular sebebiyle ortaya koydugu tepkisel davranis.. evin icinde surekli huzursuzluk olan cocuklarda daha sakin bolgelere kacmak istiyor.. elinizden geldiginde esinizle yasamis oldugunuz sorunlari oglunuza belli etmemeye calismaniz.. olanagi varsa bir arkadas edindirmeniz..
Dogru kucuklugunde cok zaman ayiramadim ama zamanim var cok ugrasiyom hatta karnimi aciyom bak kardesin seni seviyo bazen karnimi opuyo bebek diye seviyo sevdigi seyleri birlikte yapiyorum surekli dile getiriyom seni cok seviyom ozluyom diye ama gecen zamanlarin bi turlu telafi firsati vermiyo

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
E

Rvlerimiz cok yakin kendi gidip geliyo kapiyi bile gizlice kilitledim bak acilmiyo fslan hic laftan anlamiyo ordada kirip dokse kiziyolar kizmazlarmi cok yumusak davraniyom sevgimi gostermeye calisiyom bak bebek var seni ozluyo hastayim beni yalniz birakma diyom uzuluyom agliyom cocuk banamisin demiyo
Cocuklugundan beri ordaysa calisirken biraktiysan alışmıştır canim eltimin oglu 9 aylikken ananesine gitti 12 yasinda geri geldi ijinciyi dogurdugu icin aldi oglunu yanina eltimde simdi je Zaman konuşup birsey anlatsa bizim ev bizim evde diye ananesinin evinden bahsediyo anne baba evinide annemlerde diye anlatıyor hep geri gitmek istiyor iki yıldır burda icine kapandi ne disari cikar ne arkadas edinir nede anne babayla konusur liseyi ananesinin ordan tutturmak icin calisiyo orayi yazip gidicem yenge anneme soyleme sakin diyo bu kadar kopmadan inşallah duzelirsiniz ama bir an evvel oraya gitmekten vaz gecir kapiyi kitle evde benim sana ihtiyacım var de en ufak bi is yaosan bile ondan yardim iste ona sor baktin düzelmiyor pedagoga danis canim inşallah duzelir yoksa kardesi oldumu kendini dahada soyutlar sizden eltimin ikinci cocuk oldugunda ogkunun sordugu ilk soru bunu ne zaman vericeksin ananeme

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cocuklugundan beri ordaysa calisirken biraktiysan alışmıştır canim eltimin oglu 9 aylikken ananesine gitti 12 yasinda geri geldi ijinciyi dogurdugu icin aldi oglunu yanina eltimde simdi je Zaman konuşup birsey anlatsa bizim ev bizim evde diye ananesinin evinden bahsediyo anne baba evinide annemlerde diye anlatıyor hep geri gitmek istiyor iki yıldır burda icine kapandi ne disari cikar ne arkadas edinir nede anne babayla konusur liseyi ananesinin ordan tutturmak icin calisiyo orayi yazip gidicem yenge anneme soyleme sakin diyo bu kadar kopmadan inşallah duzelirsiniz ama bir an evvel oraya gitmekten vaz gecir kapiyi kitle evde benim sana ihtiyacım var de en ufak bi is yaosan bile ondan yardim iste ona sor baktin düzelmiyor pedagoga danis canim inşallah duzelir yoksa kardesi oldumu kendini dahada soyutlar sizden eltimin ikinci cocuk oldugunda ogkunun sordugu ilk soru bunu ne zaman vericeksin ananeme
Gercektenmi bende bebek dogarsa belki baglanir diye umutlaniyordm ama ben oglumu hic birakmadim ki 3ay oncesine kadar iyiydi gene geliyodu simdi gelmiyo bu gece de gelmedi .dua edin bana ya

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Dogru kucuklugunde cok zaman ayiramadim ama zamanim var cok ugrasiyom hatta karnimi aciyom bak kardesin seni seviyo bazen karnimi opuyo bebek diye seviyo sevdigi seyleri birlikte yapiyorum surekli dile getiriyom seni cok seviyom ozluyom diye ama gecen zamanlarin bi turlu telafi firsati vermiyo
Merak etmeyin zamanla telafisi olmiycak hicbirsey olmaz allahin izniyle.. elinizden geldigince siz zaman gecirmeye calisip dikkatini sevdigi seylere yonlendirmeye calisin ve ona zaman tanimayi ihmal etmeyin..sizin israrla onu sevdiginizi gordukce kendi ikna olucaktir bazi seylere .

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gercektenmi bende bebek dogarsa belki baglanir diye umutlaniyordm ama ben oglumu hic birakmadim ki 3ay oncesine kadar iyiydi gene geliyodu simdi gelmiyo bu gece de gelmedi .dua edin bana ya
Hamilelikten dolayı mi yapıyor acaba kac haftalık hamilesin benim oğlum da durduk yere kıyafet lerini terliklerini kemiriyor ona esya almaya basladigimizdan beri bi kac gundur yapmiyo bende burda danismistim saolsun tecrubeli anneler sayesinde soylenenler ise yaradi bide oturup onunla konusmayi dene sebebini ogren neden gitmek istiyor orada onu mutlu eden veya gitmej istemesine sebep olan sey ne bunu bulursan eger çözüme daha cabuk kavusursun

Tüm sayfalar yüklendi.