İnsallah ya ama hamilelik hormonundanmi nedir ona ihtiyacim var her anini benimle yasamasini istiyom herseyi saddece benden ogrensin istiyorum ama insallah duzelirMerak etmeyin zamanla telafisi olmiycak hicbirsey olmaz allahin izniyle.. elinizden geldigince siz zaman gecirmeye calisip dikkatini sevdigi seylere yonlendirmeye calisin ve ona zaman tanimayi ihmal etmeyin..sizin israrla onu sevdiginizi gordukce kendi ikna olucaktir bazi seylere .

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
22+1 haftalik hamileyim aslinda ikici cocgu yapmayi bile dusunmuyodum sirf tek kakmasin bibkardesi olsun diye yaptim bu cocugu , ama nedenini hic ogrenmeye calismadim oylesine soruyom canim sıkılio burda diyo .birlikte alisveris imkanim yok ama evde ona oyuncaklar dikebilirim .Hamilelikten dolayı mi yapıyor acaba kac haftalık hamilesin benim oğlum da durduk yere kıyafet lerini terliklerini kemiriyor ona esya almaya basladigimizdan beri bi kac gundur yapmiyo bende burda danismistim saolsun tecrubeli anneler sayesinde soylenenler ise yaradi bide oturup onunla konusmayi dene sebebini ogren neden gitmek istiyor orada onu mutlu eden veya gitmej istemesine sebep olan sey ne bunu bulursan eger çözüme daha cabuk kavusursun
22+1 haftalik hamileyim aslinda ikici cocgu yapmayi bile dusunmuyodum sirf tek kakmasin bibkardesi olsun diye yaptim bu cocugu , ama nedenini hic ogrenmeye calismadim oylesine soruyom canim sıkılio burda diyo .birlikte alisveris imkanim yok ama evde ona oyuncaklar dikebilirim .Hamilelikten dolayı mi yapıyor acaba kac haftalık hamilesin benim oğlum da durduk yere kıyafet lerini terliklerini kemiriyor ona esya almaya basladigimizdan beri bi kac gundur yapmiyo bende burda danismistim saolsun tecrubeli anneler sayesinde soylenenler ise yaradi bide oturup onunla konusmayi dene sebebini ogren neden gitmek istiyor orada onu mutlu eden veya gitmej istemesine sebep olan sey ne bunu bulursan eger çözüme daha cabuk kavusursun
İnstagramim yok indirim insallah yardimci olur tesekkur ederim bu aradaOnline pskebrukaya var tavsiye ederim hem soru cevap yapıyor insta üzerinden ama Bi arkadas çok güzel yazmıs
Su an o kadar yaniyom ona ayiramadim zamanlar icin bu yasta icinde kirginliklari var demekki o kadar uzuluyom oglumun kirginliklarini bile anlayamiyorum hic fark edemedim cok sıkıntili donemlerden gectimo yuzden onu ihmal ettimBuyuk bir ihtimalle gecmis zamanda calismis olmaniz bu sebeple gelistirmis oldugu kirginlik ve 4 yasina gelmis olmasi itibariyle birseyleri daha cok anliyor olmasi ve hamileliginizin aslinda ona bir kardes getirecegini biliyor ve anliyor olmasi davranişsal bir tepki olabilir size karşi.. o da ne kadar kucuk gibi gorunsede aslinda bir birey.. yetişkin biri olmus edasiyla acik acik sorunlarinizi konusabilirsiniz.. onun size karsi neden bu sekilde davrandigini direk kendisine sorabilirsiniz.. sizinde zamaninda calismis olmanizin gerekli sebeplerini aciklayarak aslinda onu ne kadar sevdiginizi davranis ve sozlerinizle anlatabilirsiniz.. hamileliginizin dolayisiyla dunyaya gelecek olan kardesinin aslinda ona destek olmasi icin gelecegini onunla oyun oynayip birseyler paylasmak icin dogmus olacagini ve tabi dahasi senin korumana ihtiyac duyan abiliginin ne kadar onemli oldugunu niteleyen sozlerle bunun bir problem olmak yerine daha fazla kardesini sahiplenmesini saglayabilirsiniz.. oglunuzla yanliz kalip daha fazla zaman gecirmelisiniz fakat bunu yaparken onu aglatip hayir bundan sonra oraya kesinlikle gitmiyceksin demek yerine.. bugun oraya gitmek yerine farkli birsey yapmak ister misin mesela sevdigi herhangi birseyi muhakkak bilirsiniz en sevdigi seylerin bir kac tane secenegini sunarak ilgisini cekmeye baslayabilirsiniz.. bu sekilde baglarinizi guclendirmeye calisip yavas yavas kendinize isindirabilirsiniz.. aslinda her ne kadar kaciyormus gibi gozuksede sizin sevginize ve ilginize muhtac .. sadece icinde barindirdigi duygular sebebiyle ortaya koydugu tepkisel davranis.. evin icinde surekli huzursuzluk olan cocuklarda daha sakin bolgelere kacmak istiyor.. elinizden geldiginde esinizle yasamis oldugunuz sorunlari oglunuza belli etmemeye calismaniz.. olanagi varsa bir arkadas edindirmeniz..

Kiz gecen gittim dedediyle nenesine dedim hic olmazsa aksam kizin kovun evden bi aglar iki aglar cikar gelir .ben almaya gidince cocuk inada biniyo siz gonderin onlarda nasil kovalim cocugu evine annenin yanina git diyoruz ama gelmiyo aslinda is onlarda da bitiyo cocuga bi iki duzgun kizsalar gelme diye cocukta gelir bence ama yapmiyolarYa o zaman sende halasıgile söyle evden soğumuş gelse ona eve gitmesi gerektiği söylesinler .. ki gerçi çocuk alışmış diyorsun. Allah yardımcın olsun cnm ya
Kizlar cevap yazfiginiz icin hepinize tesekkur edrim biraz a icim ferahladi solediklerinizi hepsini tekrar tekrar denicem Allah razi olsun.hepinizdenİnsallah ya ama hamilelik hormonundanmi nedir ona ihtiyacim var her anini benimle yasamasini istiyom herseyi saddece benden ogrensin istiyorum ama insallah duzelir
22+1 haftalik hamileyim aslinda ikici cocgu yapmayi bile dusunmuyodum sirf tek kakmasin bibkardesi olsun diye yaptim bu cocugu , ama nedenini hic ogrenmeye calismadim oylesine soruyom canim sıkılio burda diyo .birlikte alisveris imkanim yok ama evde ona oyuncaklar dikebilirim .
22+1 haftalik hamileyim aslinda ikici cocgu yapmayi bile dusunmuyodum sirf tek kakmasin bibkardesi olsun diye yaptim bu cocugu , ama nedenini hic ogrenmeye calismadim oylesine soruyom canim sıkılio burda diyo .birlikte alisveris imkanim yok ama evde ona oyuncaklar dikebilirim .
İnstagramim yok indirim insallah yardimci olur tesekkur ederim bu arada
Su an o kadar yaniyom ona ayiramadim zamanlar icin bu yasta icinde kirginliklari var demekki o kadar uzuluyom oglumun kirginliklarini bile anlayamiyorum hic fark edemedim cok sıkıntili donemlerden gectimo yuzden onu ihmal ettim
Kiz gecen gittim dedediyle nenesine dedim hic olmazsa aksam kizin kovun evden bi aglar iki aglar cikar gelir .ben almaya gidince cocuk inada biniyo siz gonderin onlarda nasil kovalim cocugu evine annenin yanina git diyoruz ama gelmiyo aslinda is onlarda da bitiyo cocuga bi iki duzgun kizsalar gelme diye cocukta gelir bence ama yapmiyolar
Son düzenleme: