Sorum var Hanımlar önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Hanımlar önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,799 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar önemli
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️
Selam arkadaşlar bı haftadır dişlerim ağrıyordu ama bu gün çoğaldı duramiyorm ağrısından 22 haftalık hamileyim ne olur yardımcı olun nasıl gecirbilirim bu ağrıyı 😔
Çok geçmiş olsun canım benimde dişim iltihap tutmuş 2 gündür balon gibi hep ağzımın içi hemde yanağım şiş ağrıdan duramıyorum 2 gündür sürekli ağlamaktan helak oldum

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım benimde dişim iltihap tutmuş 2 gündür balon gibi hep ağzımın içi hemde yanağım şiş ağrıdan duramıyorum 2 gündür sürekli ağlamaktan helak oldum
Çok geçmiş olsun tatlım dis ağrısı çok kötü ve çok zor benimde agrimayan bir disim kaldı ınş agrimazda bende su an kolumun agrimasindan uyuyamiyorum bile soğuk soğuk terliyorum

Çok geçmiş olsun tatlım dis ağrısı çok kötü ve çok zor benimde agrimayan bir disim kaldı ınş agrimazda bende su an kolumun agrimasindan uyuyamiyorum bile soğuk soğuk terliyorum
Valla bu saat oldu ağrıyla uyandım artık helak oldum kızımla ilgilenemiyorum o kadar üzülüyorum ki ilaç yazdılar onları içince min 4 saat emzirmemem gerekiyor kesinlikle mama veriyorum ama ona bakınca o kadar üzülüyorum ki

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Valla bu saat oldu ağrıyla uyandım artık helak oldum kızımla ilgilenemiyorum o kadar üzülüyorum ki ilaç yazdılar onları içince min 4 saat emzirmemem gerekiyor kesinlikle mama veriyorum ama ona bakınca o kadar üzülüyorum ki
Çok geçmiş olsun cnm yanagin için nöbet şekeri var balim onu al iyi gelir sisine de yarasına da disin içinde karanfil koy dişine cnm gece agrisini alır dis agrisi çok zor ya balim bebise de mama verince seni bırakır dikkat et balim bırakmasın yazık yavruya anne sütü çok önemli tekrar geçmiş olsun tatlım

Çok geçmiş olsun cnm yanagin için nöbet şekeri var balim onu al iyi gelir sisine de yarasına da disin içinde karanfil koy dişine cnm gece agrisini alır dis agrisi çok zor ya balim bebise de mama verince seni bırakır dikkat et balim bırakmasın yazık yavruya anne sütü çok önemli tekrar geçmiş olsun tatlım
Allahım razı olsun gülüm valla inşallah bırakmaz

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Az önce yaptm canm biraz hafifletti bakalım inşallah bidaha aynı acı başlamazda yatarım 😔 2 gündür hastanelerde çok yoruldm bide bu dış ağrım cokti gündüz de yatamadm 💜
Ağrıdığı zmn yapma gün içinde iki üç defa yap ztn fark edersin Ağrıdığı yavas yavaş azalır ben oyle yapıyorum valla 1 haftadır da ben çekiyorum dış ağrısı

Hmsirehanım

Kayıtlı Üye
rank
Selam arkadaşlar bı haftadır dişlerim ağrıyordu ama bu gün çoğaldı duramiyorm ağrısından 22 haftalık hamileyim ne olur yardımcı olun nasıl gecirbilirim bu ağrıyı 😔
Oyy ne kadar kötü bende yaşadım onu mahvetti ben sarımsağı tuzla ezip disimin üstüne koydum enfeksiyon varsa alsın diye 2 güne gecti cok şükür bir daha da ağrımadj

Tüm sayfalar yüklendi.