Hasret

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Hasret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 434 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hasret
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar memleketimden çok uzakta bir yerdeyim.Bugun canım çok sıkkın ve dertlesecek kimsem yok.Bu durumlarda neler yapıyorsunuz?1 saattir ağlıyorum.

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar memleketimden çok uzakta bir yerdeyim.Bugun canım çok sıkkın ve dertlesecek kimsem yok.Bu durumlarda neler yapıyorsunuz?1 saattir ağlıyorum.
Canm hiç ağlama bende burda yabancıyım ve 5 senedir annemi kardeşimi ablami görmeye gidemiyorum yollar kapalı olduğu için bende canm sıkkın olduğu zaman evde tek kalıyorum herşeyi kapatıyorum karangilik odada sesiz sakin dinleniyorum ben öyle yapıyorum 5 senedeir canm sanada tavsiye ederim çok iyi geliyo 2. 3 sat bile kafanı dinlemek ❤️

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kendini çok hırpalamadan ağlamak iyi gelir canım rahatlarsın ama çok sıkma canını burada bende dahil çoğu kişi ailesinden memleketinden uzakta telefonla hasret gideriyoruz sağ olsunlar iyi olsunlarda yapacak birşey yok maalesef 😏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bende hamile iken öyleydim havada soguk görüntülü konuşuyordum ailemle bebek doğunca zaten sıkılmaya fırsatın kalmıyo

Tüm sayfalar yüklendi.