Hasta

• Konbuyu başlatan Huwai
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Huwai tarafından oluşturulan Hasta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 315 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hasta
Konbuyu başlatan Huwai
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
H

Huwai

Guest
Bebeğim daha 6 günlük sarılık çıktı 2 gün hastanede kaldık aşırı ağlamaktan sürekli makinadan çıkartmak zorunda kaldım seslerinde kisiklik var birde kusuyo ve birazda ishal gibi ama ateşi yok bizimkiler çok ağladığı için böyle diyolar benim içim hiç rahat değil

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim daha 6 günlük sarılık çıktı 2 gün hastanede kaldık aşırı ağlamaktan sürekli makinadan çıkartmak zorunda kaldım seslerinde kisiklik var birde kusuyo ve birazda ishal gibi ama ateşi yok bizimkiler çok ağladığı için böyle diyolar benim içim hiç rahat değil
Bol bol emzir mama ver canim kakasiyla atiyor bebekler sariligi oğlum 5 gün mavi isik almıştı yoğun bakımda cikardigimizdada geçmemişti kusması yeni dogan bebeklerde normal emzirdikten sonra hemen kucaga almayin midesi cok kucuk olduğu icin hemen kusuyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 🙏💕

Tüm sayfalar yüklendi.