Hastane bilgisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Plinn tarafından oluşturulan Hastane bilgisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,560 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane bilgisi
Konbuyu başlatan Plinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bı zahmet o kadar paraya baksınlar .. ama aşırı pahalı ya verdiğiniz parayla bebeğin bir çok ihtiyacını karsilardiniz resmen soygun
Tabi canım orası öyle durum el veriyor diye tercih ettik aslında ki biz sağlıkçı indirimi ve erkenden fiyat sabitledik diye bu fiyata oldu

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Yaa 😅😅 evet canım valla ödedik ama inan böyle bir ilgi alaka yok görsen otel gibi eşim yanımda olmasa veya kimsem olmasaydı birine ihtiyaç kalmıyor hemşireler ebeler o kadar ilgili ki hastanede 2 gün kaldım ben bebeğin altını bile değiştirmedim her saat başı bir benim birde bebek hemşiresi odaya gelir isteğimi sorarlar bebeği emziririiz iki saatte bir biz çağırmadan gazını çıkarır yatırır yerine koyarlar sonra çıkarlar ne yalan söyleyim doğum paketleri dolu bir hastane 🥰😅
Valla Ben de özelde yaptım anlattığın kadar benim hemşireler ilgilendi ebeler sürekli yanıma geliyordu yani yaşadığın bir çok şeyi ben yaşadım ama benimkisi normal epidural oldu ve pahalı bi paketti yani tercih meselesi bişey diyemem ama resmen soyulmuşsunuz yani ben sezeryan olduktan sonra yanlış anlama gidip devlette olurum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla Ben de özelde yaptım anlattığın kadar benim hemşireler ilgilendi ebeler sürekli yanıma geliyordu yani yaşadığın bir çok şeyi ben yaşadım ama benimkisi normal epidural oldu ve pahalı bi paketti yani tercih meselesi bişey diyemem ama resmen soyulmuşsunuz yani ben sezeryan olduktan sonra yanlış anlama gidip devlette olurum
Yok canım öyle deme sezaryan olunacaksa gerçekten iyi bir doktor tercih etmek zorundasın devlet doktorlarından kaç şikayet duyduk ilgi alaka desen neredeyse yok doktorumda işinin ehli bir bayan hakkını yiyemem dikiş o kadar önemli ki bu doğumda herşeyini etkiliyor normal doğum olsaydı belki bu kadar parayı gözden çıkarmazdım hastanenin donanımlı olması da önemli çoğu hastanede yenidoğan yoğun bakım bile bulunmuyor bir sorun olsa doğum anında nakil derdine düşülüyor her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek önemli olan sağlık kuzu ya para geri yerine koyulur sağlık öyle değil ama 😇🤲🤲❣️

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kız deme öyle ben aldım da ne oldu totomu kaldırmadım 😅😅 lohusa takımı aldım sırf giyeyim de 3 5 poz verelim diye çocuğun hastanede bir tane fotoğrafı var onuda babası çekmiş yani çocuğu çekmek bile aklıma gelmedi 😅😅😅
Bende kızımı görünce adımı bile unutursam şaşırmam 😂🤭 sağlıklı olsunlarda herşey olur gider

Tüm sayfalar yüklendi.