Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,117 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldızhan jiyan

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Neden zor geçiyor kaç haftalıksın şuan
31+3 olduk benm baştan beri hep hastanelerde geçti 2 günde bir hastanedeydik aşırı kusmalardan zofer diye ilaç kullanıyorum muberek oda zor bulunuyor hala onunla ayaktayim ben şimdide iki gündür bir bel ağrısıdır ne uyku ne uzanma ne oturma zor oluyor iki kere merdivenden yuvarlandim erken gebelik riskim var bebek asada dahada çıkmaz yukarı dedi bekliyoruz işte heran gelicek diye panikleyim haftası küçük diyorlar çünkü

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
31+3 olduk benm baştan beri hep hastanelerde geçti 2 günde bir hastanedeydik aşırı kusmalardan zofer diye ilaç kullanıyorum muberek oda zor bulunuyor hala onunla ayaktayim ben şimdide iki gündür bir bel ağrısıdır ne uyku ne uzanma ne oturma zor oluyor iki kere merdivenden yuvarlandim erken gebelik riskim var bebek asada dahada çıkmaz yukarı dedi bekliyoruz işte heran gelicek diye panikleyim haftası küçük diyorlar çünkü
Haa evet tamam hatırladım şimdi seni. Bak sırt üstü uzanma sakın sırt üstğ uzanırsan venlere baskı olur kan akışı azalır aşağıya doğru. Sağına yat genel olarak. Bebek aiağıdaysa yukarılara uzanma elinde karnını alttan destekleyerek hareket et. Mideni bastıracak gıdalar tüket bebeto geriden geliyorsa her akşam büyük bir bardak süt iç aper dokunuyorsa laktozsuz olanlardan al

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Haa evet tamam hatırladım şimdi seni. Bak sırt üstü uzanma sakın sırt üstğ uzanırsan venlere baskı olur kan akışı azalır aşağıya doğru. Sağına yat genel olarak. Bebek aiağıdaysa yukarılara uzanma elinde karnını alttan destekleyerek hareket et. Mideni bastıracak gıdalar tüket bebeto geriden geliyorsa her akşam büyük bir bardak süt iç aper dokunuyorsa laktozsuz olanlardan al
Bebek iki katta geriden geliyor ben hayatımda süt içmedim bir tek annemi emdim 🙈 yoğurt peynir yiyorum nadir de olsa

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bebek iki katta geriden geliyor ben hayatımda süt içmedim bir tek annemi emdim 🙈 yoğurt peynir yiyorum nadir de olsa
Süt iç bak zorla kendini burnunu kapat iç o süt ile bak 2 hafta öne geçmezse bende begüm değilim benim oğlum 4 kilo doğdu 6. Ayımda doktor bütün takviyeleri kesti kilo almasın çocuk diye ama sütün gücüne engel olamadı 😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Süt iç bak zorla kendini burnunu kapat iç o süt ile bak 2 hafta öne geçmezse bende begüm değilim benim oğlum 4 kilo doğdu 6. Ayımda doktor bütün takviyeleri kesti kilo almasın çocuk diye ama sütün gücüne engel olamadı 😂
Ben takviye kullanmadım hiç sadce zofer mide bulantısı ilaç ve kasilmalarim azalsın diye bir ilac vermişti onun adını unuttum

10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
Bence eksik yok canım aldıklarında yeterli hatta fazla alman iyi olmuş hastanede belli olmuyor çünkü

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bence eksik yok canım aldıklarında yeterli hatta fazla alman iyi olmuş hastanede belli olmuyor çünkü
Hastanem biraz uzak diye terettutte kaldım eşimi eve göndersem beceremez kimsem de yok yanimda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ola bilir aklımda kalmadı eşim şuan yanımda değil Ankara akşam gelicek burda olsa aklım bebişim de kaldı bir görünücektim doktora kendi randevum 11 de ona da birşey kalmadı

Hastanem biraz uzak diye terettutte kaldım eşimi eve göndersem beceremez kimsem de yok yanimda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ola bilir aklımda kalmadı eşim şuan yanımda değil Ankara akşam gelicek burda olsa aklım bebişim de kaldı bir görünücektim doktora kendi randevum 11 de ona da birşey kalmadı
Hastane uzaksa bence yeter canım ben o kadar almamıştım benimde hastaneyle evimin arası uzaktı az koyduğum için pişman olmuştum o yüzden fazla alman iyi

Tüm sayfalar yüklendi.