Hastane çantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Hastane çantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,434 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çantası
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lyl

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Onu hastahanede alıyor eşim bende veriyorum 15 dk meme 15 dk az bisey mamaveriyoruz hastahanede zaten 3 gün sonra sütümgeliyo asla mamayı vermiyorum artik
Ben öyle yapmamıştım mama vermiyorum asla bebeğime ama doğum zamanı gerekli ben yaşadığımdan yola çıkarak diyorm hemşirelere göre gerek yok deyip bi damla sütle bebeği geçiştiriyorlar

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hastane çantasına ne konmalı ben şimdi koyduklarim
İki adet bebek battaniyesi
Üç adet 5 li hastane çıkışı
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Bnde 33 ün ortsındyız cantaya hastane cıksı battaniye bez ıslank mendil emzik corap zıbın birde bbeğime kundak frlan koydum bşka daha koyucam şeyler olabilir .kndme gcelik takımı kilot terlik corap bunlaro koydum yavaş yavaş haızrlıom

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Ben öyle yapmamıştım mama vermiyorum asla bebeğime ama doğum zamanı gerekli ben yaşadığımdan yola çıkarak diyorm hemşirelere göre gerek yok deyip bi damla sütle bebeği geçiştiriyorlar
Aynen cam ilker insan acemi oluyor ben 2.tecrubeliydim hemen verdim süt geldimi kestim hemen mamayi bundada yapacam inş Allahim izin verirse

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var

O battaniyelerin belkide 2 sini hiç kullanmazsın bile canım boşa yük etme altına yatak yapmaya battaniye bir müslin bir üstünü örtmeye alsan yeter kaç haftalıksın. Kendine pijama takımı koy ilk gün altına bişey giyemiyorsun zaten buz vermiyorlarsa hastanede buz kalıbı al dikişlerine koyarsın ama hastane verir bence iç çamaşırı al mutlaka ben doğmdan sonra kan revan içindeydim bide kalın mohusa pedleri inanılmaz rahatsız ediyor maske dezenfektan bebek için 2 3 tane zıbın bebek bezi diş fırçası tarak terlik atıştırmalık şekerli bişeyler koyabilirsin hemen yemek gelmezse hurma incir falan olabilir resm çekinirsen eğer birkaç makyaj ürünü kandine yazın olcaksa doğumun ince bi hırka alabilirsin önü düğmeli gecelikler daha rahat ben diyorum keşke yastıkta götürseymişim ufak bi emzirirken çok iyi oluyor du
Turkiyede hastenede 1 gun kaliyorlar dimi?.ben yaşayan ülkede 5 gun 1 gun için 2 bataniye fazla degilmi?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 33 de basladim
Anlamadim bir gün kalıyorsun çok degilmi bunlar

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Canım normal dogum yapıcaksan eger kesinlikle hasta kilotlarından al ben unutmuşum kanama çok oluyor pazar günü dogum yapmıştım zor buldular biraz sıkıntı çekmiştim. Kendine kilot al canımm çorap al bide. Hastahanede giyinebilcegin Bi terlik al.

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Pişik kremi eksik canım

Bence fazla olması az olmasından iyidir çünkü ilk oglumdan biliyorum altını açtığımız an ilk kanlı idrarını yapmsti battaniyesi giydirdigimiz kiyafeti batmıştı neyseki hepsinin yedegi oldugu icin sorun olmadı degistirmistik şimdi onun tecrübesiyle her ihtimale karşı fazla fazla koydum kalan eve gelir ama orda aksi bir durum olunca nerden bulacaksın

Bence fazla olması az olmasından iyidir çünkü ilk oglumdan biliyorum altını açtığımız an ilk kanlı idrarını yapmsti battaniyesi giydirdigimiz kiyafeti batmıştı neyseki hepsinin yedegi oldugu icin sorun olmadı degistirmistik şimdi onun tecrübesiyle her ihtimale karşı fazla fazla koydum kalan eve gelir ama orda aksi bir durum olunca nerden bulacaksın

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.