Hastane cantsi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Hastane cantsi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 969 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane cantsi
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Cnn hastane çıkış takımı 2 yedek takım çorap eldiven bere ben 20 tane bez koymuştum ağız mendili pisik kremi biberon mama emzik maske kolonya ıslak mendil rulo peçete kendin için ister gecelik köy ister pijama takımı orkid yada hasta bezi iç çamaşırı çorap göğüs ucun için krem bebeğin battaniyesi kundagi aklıma su an bunlar geldi kuzum

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hastane cantasina ne koylur yardimci olsaz sevinirim ❤kac tane bebek bezi neler koymam gerekir?
Canım ben normal doğum yaptım kış malum bi muslin bez koydum bi nohut battaniye bi tane penye bi tane de kalın kışlık battaniye hepsini kullandım 10 tane bez koymuştum 5 tanesini ancak kullandım yedekli takım almıştım 3 ünü kullandım ağız mendili koy yedek çorap zıbın şapka biberon almıştım kullanmadım emzik koymuştum onu kullandık bebeğim küçük doğdu emmesi güçlensin diye emziği verdim ilk günden depend almamıştım normal bebek bezi aldım ilk hastane hasta bezi verdi bi tane sonra bebek bezlerini kullandım bence depend e 40 lira 50 lira vermeye hiç gerek yok iki tane pijama takımı almıştım onlarda yeterli geldi bide ben 6 gün 5 gece yattım duş aldım hastanede havluyu da kullandım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bebek için
11 li hastane çıkışı
5li takım 2 tane
Biberon emzik mama
Yedek tulum
Patik 2 adet çorap 2 adet eldiven
5 tane ağız silme bezi
1 kalın yün battaniye
1 penye battaniye