Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pentiden 2 pijama takımı aldık alt üst birde trendyoldan 3lü lohusa takımı aldım canım alt üst sabahlık oda ilk doğumumda gecelik ve sabahlık almıştım hiç rahat edemedim
Gecelik dantelli birde normal pijama takımı ek olarak sabahlık peluş olanından. Aldım çorap ve terlikte koydum pijama takımları mi Trendyol dan aldım harikalar
Gecelik dantelli birde normal pijama takımı ek olarak sabahlık peluş olanından. Aldım çorap ve terlikte koydum pijama takımları mi Trendyol dan aldım harikalar
İkisine de ihtiyacın olacak. Doğumdan sonra kontrole geliyorlar karnına bası uyguluyorlar kanama vs var mı diye. Sonra ayaklanınca yada çıkarken pijama giyersin.. Üşütmemeye dikkat et tabi.. İlk sezeryan mı bilmiyorum ama gazın çok olacak rahat edemezsen odadakileri çıkar ama sakın tutma atman gerekiyor.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah