Hastane giyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berna43 tarafından oluşturulan Hastane giyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,315 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane giyim
Konbuyu başlatan Berna43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğumda gecelik mi pijama mı? Önerebileceğiniz marka var mı?
Hayatım ben gecelik diyorum ama dantelli değil rahat edebilecegin ve sabahlık seni yürüyecekler ya rahat bide terlik ve çorap mutlaka al
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1640274565926.pnghttps://www.lcwaikiki.com › etiket
Lohusa Pijama Takımı, Hamile Pijama Modelleri - LC Waikiki

1640274566080.jpeg

1640274566269.jpeg

1640274566441.jpeg

1640274566611.jpeg

1640274566766.jpeg

2022 Lohusa pijama takımı, hamile pijama modelleri en uygun fiyat, taksit, kapıda ödeme seçeneğiyle LC önemli olan senin rahatlığın

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğumda gecelik mi pijama mı? Önerebileceğiniz marka var mı

Gecelik dantelli birde normal pijama takımı ek olarak sabahlık peluş olanından. Aldım çorap ve terlikte koydum pijama takımları mi Trendyol dan aldım harikalar
İkisine de ihtiyacın olacak. Doğumdan sonra kontrole geliyorlar karnına bası uyguluyorlar kanama vs var mı diye. Sonra ayaklanınca yada çıkarken pijama giyersin.. Üşütmemeye dikkat et tabi.. İlk sezeryan mı bilmiyorum ama gazın çok olacak rahat edemezsen odadakileri çıkar ama sakın tutma atman gerekiyor.. 🙏 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar