Hastane

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Hastane başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,184 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
İkinci sezaryan olacaksa belki 2 gece bekletirler canım ilkinde bende ertesi gün imza verip çıkmıştım ama bu sefer doktorum kesinlikle izin vermedi 2 gece kaldık
İkinci sezeryanım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kendimede ona göre bi kat fazla koyayım bebeğimede ❤️🥰 zor oldumu ben çok korkuyorum bitti sayılır günüm yaklaştıkça elim ayağım titriyor desem yeridir

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İkinci sezeryanım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kendimede ona göre bi kat fazla koyayım bebeğimede ❤️🥰 zor oldumu ben çok korkuyorum bitti sayılır günüm yaklaştıkça elim ayağım titriyor desem yeridir
Hiç korkma canım benim biraz zor oldu ikinci biraz daha ağırdı ama ağrın oldukça ağrı kesici iste sürekli istedim ben bazen saati gelmedi falan dediler ağrı kesici fitil istedim 😅

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma canım benim biraz zor oldu ikinci biraz daha ağırdı ama ağrın oldukça ağrı kesici iste sürekli istedim ben bazen saati gelmedi falan dediler ağrı kesici fitil istedim 😅
Kolay geçer inşallah . Bebeğime kavuşucam ya gözüm ağrıyı görmezde kızımı geride bırakıp girmek koyucak kaç dakika sürdü toplamda biliyormusun

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Bebek şampuanına gerek yok canım normalse bi kaç bebek takımı yeterli 1 gece kalıp ertesi gün taburcu ediyorlar zaten
Tam canım cok tsk ederm ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Göbek bağı kurumadan banyo yapılmıyor şampuan gerekmez zaten en fazla iki gece kalacaksınız
[/
Göbek bağı kurumadan banyo yapılmıyor şampuan gerekmez zaten en fazla iki gece kalacaksınız
Bilmeyince işte napım hani ilk doğduğunda yıkanıyor sanıyordum ben

Götürüyoruz şampuan canım ben 15 tane koymuştum 2 tulum 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5 li takım ama hastane doğar doğmaz takım verdi bizim 10nlu takım da giydirdik arada diğerleri olduğu gibi geri geldi 🤭😇
Tam canım 🤗

Doğum normalmi canim

Normal doğumda bir sıkıntı yoksa bir gün yatırıp çıkarıyorlar sezeryandada durumuna bağlı ama ondada iki gün fln yatiriyorlar iyiysen
5 gün sonra öğrencem doğumun nasıl olacağını canım ben smdiden cantayı hazrlayım dedm yavastan

Şampuana gerek yok, kiyafetde yeterli bence.bez icin bisey diyemem 6 gun once dogum yaptim kizim sabaha kadar 8 9 kez kaka yapti yan odadakiler bezi az getirmisler hemsire gelip benden istedi ben bi paketi oldugu gibi yanimda goturmustum
Anladım canım olmazsa bir kac tane daha eklerım bezi🤗

Şampuana gerek yok, kiyafetde yeterli bence.bez icin bisey diyemem 6 gun once dogum yaptim kizim sabaha kadar 8 9 kez kaka yapti yan odadakiler bezi az getirmisler hemsire gelip benden istedi ben bi paketi oldugu gibi yanimda goturmustum
Anladım canım olmazsa bir kac tane daha eklerım bezi🤗

Şampuan hiç duymadım goturmedimde fazla koy elbise ne olur ne olmaz
Tam olur öle yaparım bir kac tane tulum daha koyarım

Tam olur öle yaparım bir kac tane tulum daha koyarım

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kolay geçer inşallah . Bebeğime kavuşucam ya gözüm ağrıyı görmezde kızımı geride bırakıp girmek koyucak kaç dakika sürdü toplamda biliyormusun
Bende oğlumu götürdüm annemle doğuma girene kadar kalsın dedim hastane izin vermedi çok zoruma gitmişti bebeğin çıkması anestezi sonrası 5 10 dakika ben biraz geç çıktım ama eşim toplam 1.5 saat falan dedi

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Bende oğlumu götürdüm annemle doğuma girene kadar kalsın dedim hastane izin vermedi çok zoruma gitmişti bebeğin çıkması anestezi sonrası 5 10 dakika ben biraz geç çıktım ama eşim toplam 1.5 saat falan dedi
Kolay geçer cabucak biter inşallah hastane neden oğluşunu almadıkininsan zaten duygusal olarak bitmiş oluyor evladını görmek öpmek koklamak ister 🥺

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kolay geçer cabucak biter inşallah hastane neden oğluşunu almadıkininsan zaten duygusal olarak bitmiş oluyor evladını görmek öpmek koklamak ister 🥺
Kuralları çok net canım ya hastane baya takıntılı bu konuda olduğum kata eşim kolundaki bileklik ve kart ile girebiliyordu hatta kız kardeşim gece fotoğraf çekimi için gelecekti PCR testi bile verdi negatif çıkmasına rağmen kabul etmediler refakatçi harici olmuyoruz hele çocuk kesinlikle kabul etmiyoruz dediler ağlamamak için zor tuttum kendimi eşim taksiye bindirdi annemle oğlumu oğlum babasına şey demiş bana beni bırakmıyorsunuz değil mi diye 😔

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kuralları çok net canım ya hastane baya takıntılı bu konuda olduğum kata eşim kolundaki bileklik ve kart ile girebiliyordu hatta kız kardeşim gece fotoğraf çekimi için gelecekti PCR testi bile verdi negatif çıkmasına rağmen kabul etmediler refakatçi harici olmuyoruz hele çocuk kesinlikle kabul etmiyoruz dediler ağlamamak için zor tuttum kendimi eşim taksiye bindirdi annemle oğlumu oğlum babasına şey demiş bana beni bırakmıyorsunuz değil mi diye 😔
Oy kurban olurum onu verene ben yazık garibime hiç dayanamam ben insan kahroluyor ya inşallah bizim hastane böyle yapmaz ☹️ senin gibi dopurup sağ sağlim evine kavuşursam bende başka bişey istemiyom 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.