Hastaneden geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilek4747 tarafından oluşturulan Hastaneden geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 486 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastaneden geldim
Konbuyu başlatan Dilek4747
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mrb annişler bugün hastaneye gittim bebeğimimin kilosu iki hafta gerideymiş ben şuan 16 haftalığım ama bebek 14 haftada kalmış normal mi ve cinsiyetini öğrenemedim kendisini göstermedi bebiş utanıyor herhal😃☺️
Utangaç bebiş😇 doktor bir sıkıntı yok dediyse yediklerine ağırlık ver canım kilo yapacak şeyler tüket bol bol 😊

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Utangaç bebiş😇 doktor bir sıkıntı yok dediyse yediklerine ağırlık ver canım kilo yapacak şeyler tüket bol bol 😊
Doktor sadece geride kalmış dedi yemek falan hala yiyemiyorum ya midem hala bile çok kötü en ufak Bi kokuda hemen midem bulanıyor ve iştah gidiyor ama doktorda söyledi bol beslen diye bakalım mecburi yicez bişey ler cnm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Doktor sadece geride kalmış dedi yemek falan hala yiyemiyorum ya midem hala bile çok kötü en ufak Bi kokuda hemen midem bulanıyor ve iştah gidiyor ama doktorda söyledi bol beslen diye bakalım mecburi yicez bişey ler cnm
Bol meyve ve haşlama tarzi ye canım ben hamileliğim boyunca haşlama yedim ilk 5 ay hatta su bile içemiyordum

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mrb annişler bugün hastaneye gittim bebeğimimin kilosu iki hafta gerideymiş ben şuan 16 haftalığım ama bebek 14 haftada kalmış normal mi ve cinsiyetini öğrenemedim kendisini göstermedi bebiş utanıyor herhal😃☺️
Ozmn biraz kilo.aldiricak seyler yi canim kasar peyniri ceviz muz felan kilo aldiryor mus bende biryerde okumustum

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Ozmn biraz kilo.aldiricak seyler yi canim kasar peyniri ceviz muz felan kilo aldiryor mus bende biryerde okumustum
Aynen cnm ben oğlumda böyle besleniyorum hem sağlıklı hem düzenli kilo yapıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen cnm ben oğlumda böyle besleniyorum hem sağlıklı hem düzenli kilo yapıyor
Ama bu hamilelik çok farklı canım hiç bişey çekmiyor yemek tatlı meyve hiç bişey yiyesim yok

Tüm sayfalar yüklendi.