Sorum var Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim?

• Konbuyu başlatan Fatmasss
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmasss tarafından oluşturulan Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,453 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim?
Konbuyu başlatan Fatmasss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💜Bir prenses bir prens a
F

Fatmasss

Guest
Kızlar 35+2haftalik hamileyim bebeğimin kilosu 3200 biraz büyük olduğu icinmi bilmem karnım çok indi surekli tuvalete gidiyorum. Birde 3 gündür çok kasilmam oluyo dakika tuttum 10 dakikada 7.8 kere kasilmam oluyo ara sırada bıçak saplanır gibi agri giriyo bir kaç dakikada geciyo sabahtan beride bel ağrısından oturamıyorum..yatamiyomda suyum falan gelmediği için şansıda düzenli olmadığı için hastaneye gitmedim ne yapasam böyle beklesemmi suyumun gelmesini birde hareketleri azaldı bir iki saatte bir Assadan itiyor sanki başı assgda zaten

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 35+2haftalik hamileyim bebeğimin kilosu 3200 biraz büyük olduğu icinmi bilmem karnım çok indi surekli tuvalete gidiyorum. Birde 3 gündür çok kasilmam oluyo dakika tuttum 10 dakikada 7.8 kere kasilmam oluyo ara sırada bıçak saplanır gibi agri giriyo bir kaç dakikada geciyo sabahtan beride bel ağrısından oturamıyorum..yatamiyomda suyum falan gelmediği için şansıda düzenli olmadığı için hastaneye gitmedim ne yapasam böyle beklesemmi suyumun gelmesini birde hareketleri azaldı bir iki saatte bir Assadan itiyor sanki başı assgda zaten
Kuzum sancın düzenli bir şekilde mi

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben bugün kontrol e gittim ve senin bu söylediklerin bende yoktu sadece şiddetli çatı ağrısı vardı çocuk çok aşağı inmiş dedi hemen ciğer geliştirici iğne yaptı bence ihmal etme yarın mutlaka git. erken doğum falan olmasın

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım bazı doğumlarda su gelmez bunu doktorlar patlatır. Eğer sancın düzenliyse doktora gitmeni öneririm bu anlattıkların doğum sancıları

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
F

Fatmasss

Guest
Canım bazı doğumlarda su gelmez bunu doktorlar patlatır. Eğer sancın düzenliyse doktora gitmeni öneririm bu anlattıkların doğum sancıları
Annelerde kalıyorum anneme gidelim diyorum daha suyun gelcek nisan gelecek diye bekliyo öyle hiç bir şey cekmeden dogum olmaz falan diye eşimde uzakta calisiyo yanlız gidemiycem artık bekliycem mecbur..

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Annelerde kalıyorum anneme gidelim diyorum daha suyun gelcek nisan gelecek diye bekliyo öyle hiç bir şey cekmeden dogum olmaz falan diye eşimde uzakta calisiyo yanlız gidemiycem artık bekliycem mecbur..
Allah yardımcın olsun o halde kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Tamam ama canım hadi bir anda geldi o zaman ne olacak. O yüzden ben kendimi örnek verdim sana. Tedbir almak iyidir sorun sadece çocuğun gelmesi değil sağlıkla gelmesi. Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah kuzum ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.