Sorum var Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim?

• Konbuyu başlatan Fatmasss
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmasss tarafından oluşturulan Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,453 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastaneye gitsemmi kizlar yada beklemelimiyim?
Konbuyu başlatan Fatmasss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💜Bir prenses bir prens a

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35+2haftalik hamileyim bebeğimin kilosu 3200 biraz büyük olduğu icinmi bilmem karnım çok indi surekli tuvalete gidiyorum. Birde 3 gündür çok kasilmam oluyo dakika tuttum 10 dakikada 7.8 kere kasilmam oluyo ara sırada bıçak saplanır gibi agri giriyo bir kaç dakikada geciyo sabahtan beride bel ağrısından oturamıyorum..yatamiyomda suyum falan gelmediği için şansıda düzenli olmadığı için hastaneye gitmedim ne yapasam böyle beklesemmi suyumun gelmesini birde hareketleri azaldı bir iki saatte bir Assadan itiyor sanki başı assgda zaten
Gittin mi hastaneye ne oldu bugün nasılsın 🤗

Kızlar 35+2haftalik hamileyim bebeğimin kilosu 3200 biraz büyük olduğu icinmi bilmem karnım çok indi surekli tuvalete gidiyorum. Birde 3 gündür çok kasilmam oluyo dakika tuttum 10 dakikada 7.8 kere kasilmam oluyo ara sırada bıçak saplanır gibi agri giriyo bir kaç dakikada geciyo sabahtan beride bel ağrısından oturamıyorum..yatamiyomda suyum falan gelmediği için şansıda düzenli olmadığı için hastaneye gitmedim ne yapasam böyle beklesemmi suyumun gelmesini birde hareketleri azaldı bir iki saatte bir Assadan itiyor sanki başı assgda zaten
Kuzum ne yedin de bu kadar kilolu bebişin.. Ve her bebekte suyun gelicek diye birşey yok cnm bazen bunu doktorlar da patltıyo anlattıkların doğum sancısı doktora gözükmeni tavsiye ederim açılman olbilir

Tüm sayfalar yüklendi.