Benimde heryerim çatlak cnm bende kendimi çok kötü hissediyorum eşimin yanına kendimi yakıştırmıyorum bende doğum yapalı 3 ay oldu neden böyle hissediyoruz bilmiyorum ama inşallah hepsi geçicek canını sıkma

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Emin ol bunu bende ona diyorumKuzum üzülme o kadar psikolojin bozulmuş ki esinde sana destek olacağı yerde köstek olmuş ne demek çatlağın varsa ya sen ona bi can verdin valla benimde göbeğimde çatlaklarım var hemde çok bana eşim böyle bisey söylesin o zaman beni hamile bırakmasaydın da vücudum bozulmasaydı derdim ha asla anne ve hamile olduğum için pişman değilim ama bana öyle söylerse de susmam senin lohusayken destek çıkması lazım canım onun hatası sen sakin üzülme Rabbim bize öyle bi duygu verdi ki annelik duygusu bütün herseye değer sonuçta bi can taşıdık ve dünyaya getirdik

Evet canım biz eşimle 1,5 yıl konuştuk küstük barıştık falan yani tam tanıyamamışım bile anlatacağın birdahaki evlenir misin desen bu adamla inan belki yanından bile geçmemCanım benim ya inan çok üzülüyorum senin bu durumuna keşke yakında olsakta samimi arkadaşım olsan benimde bekarlıktaki gibi arkadaşlarım yok kimisi sarmıyor kimisi ile ilişkiyi kestim can arkadaşım eksik bi başka derdim yok çok şükür. İnan eşini anlamak zor benim arkadaşım kiloluydum doğumdan sonra dahada kilolu ama eşi böyle demez benim eşimde artık beğenip sevip almışsın önemli olan dış görünüş değil her halini kusurunu sevmeli bir kusurunda yok maşallah adama dünya güzeli bir kız doğuruyorsun neden çatlakların var nedemek ilişkiye girilmeyecek kadar ne varmış sen bunu nerde buldun böyle hassas döneminde sana özgüvrn vermesi gerekirken. Nekadar süre çıktınız tanıştınız gerçekten merak ettim yaşıda büyük herhalde aşık olmuştun![]()

Hastaneden çıkmıyorum ki canım sıkıldım artık hastaneye gitmektenCanim belki bi piskoluqla muhabet et piskoluga gorun ben kendimi hayatdan soğumus gorende hemen pisxoluqa gornuyorum

Bilmiyorum serdiğini ne olduğunu artık ilgilenmiyorum Bile yoruldum ne hali varsa görsünCanim benim öyle düşünme hic sen degerli ve kiymetlisin eşin saçmalamis biraz haklısın ama küçük bir bebegin var kendini hayattan koparmayi dusunme canim doğum sonrası pisikolojik çökme yasanabilir kimisi daha gec topsrlanir bende ayni seyleri yaşadım kendime aynada bile bakmak istemiyordum herkesten herseyden sogumustum kendimi ne anne nede bir kadın olarak gormuyordum ama psikolojik destek almaya basladim ondan sonra bunu kendime yapmamaliyim diye toparlandım sende ameliyatini ol daha sonra bir destek al canim goturebiliyorsan esinide götür onunda derdi neymiş çözsün sen istemezdin vucudun çatlasın benimde heryerim harita gibi kim ister bu kadar catlamayi
Son düzenleme: