Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız birşey sorcam mesela ben böyle birşey yakalayacak gibi olsam öncesinde hissediyorum elin ayağım sinirden titriyor konuşurken bile dişlerim birbirine çarpıyor daha ben birşey demeden benimki şirazemin kaydığını anlıyor hemen ne oldu diye kendi soruyor sizdede öyle oluyor mu yoksa sakin sakin kendi kendinizi mi yiyorsunuz
Amanin kimler gelmiş kimler kuzummmm Napiyosun den ozlettin ama sen kendini zeynep kuşum buymuste küçük ergen mi olmuş severim onu ben❤ bende napiyim kuzum çocuklarla uğraşıyorum sukur iyiler ❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cocuk uykuya daldığı gibi uyuma hayalim var. Gunduz uyurken benim de uyumama izin verse suan uykunun degil guzel bir çayın hayalini kurardim. Sen napion nasilsin bacim?
Cocuk uykuya daldığı gibi uyuma hayalim var. Gunduz uyurken benim de uyumama izin verse suan uykunun degil guzel bir çayın hayalini kurardim. Sen napion nasilsin bacim?
Şimdiki neslin bebeklerinde var sorun uyku sevmiyorlar yaa vallaha Kiyamam hemen uyur insallah kuzum❤ bende suan minik fare ile cebellesiyorum uyumam diye direniyor bakalım hangimiz galip gelicek
Şimdiki neslin bebeklerinde var sorun uyku sevmiyorlar yaa vallaha Kiyamam hemen uyur insallah kuzum❤ bende suan minik fare ile cebellesiyorum uyumam diye direniyor bakalım hangimiz galip gelicek
İnşallah, bir de bugün aşı da vuruldu, atesi çıkarsa diye sık sık kalkmam gerek. Direniyorsa yolun uzun kısmını minik fare gider az kalan kisminda hakimiyeti ele gecirirsin sen Allah yardımcımız olsun
İnşallah, bir de bugün aşı da vuruldu, atesi çıkarsa diye sık sık kalkmam gerek. Direniyorsa yolun uzun kısmını minik fare gider az kalan kisminda hakimiyeti ele gecirirsin sen Allah yardımcımız olsun