Haydi gelin kizlar sohbet edelim💃💃💃💜💜💜

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Haydi gelin kizlar sohbet edelim💃💃💃💜💜💜 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,669 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haydi gelin kizlar sohbet edelim💃💃💃💜💜💜
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Günaydın asenam uzanıyorum sen napiyorsun
Bende evlerin işini bitirdim kendime mis gibi bol köpüklü kahve yaptim laren uyuyor daha o uyanmadan kahveleniyim dedim🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gunaydin birtanem 💜

20230428_102235.jpg
Haydi gelin sizede yapiyim🥰🥰🥰

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Bende evlerin işini bitirdim kendime mis gibi bol köpüklü kahve yaptim laren uyuyor daha o uyanmadan kahveleniyim dedim🤣🤣🤣

Gunaydin birtanem 💜

Ekli dosyayı görüntüle 3903Haydi gelin sizede yapiyim🥰🥰🥰
Afiyet olsun canım kapıyı aç ben geldim 😊 neden kapıyı açmıyorsun 🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank

Gunaydin birtanem 💜

Ekli dosyayı görüntüle 3903Haydi gelin sizede yapiyim🥰🥰🥰
Ooo eline saglik da ben kahveci degilim çaycıyım 🤩 kahvenin hatri cok olsa da sohbeti kisa oluyor. Çayin sohbeti de dostlugu da uzun oluyor 🫖 sen gel ben çay demleyeyim 🤩
Bu arada 6 bucuk 7 aylik bebekler ek gida olarak neler yiyebilir? Ufakligin yiyeceklerini genis tutayim diyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sen kapıyı açmayınca geri gittim artik birdahaki sefere 😊😘
Yaaaaa oldumu simdi🥺🥺🥺🤣🤣

Ooo eline saglik da ben kahveci degilim çaycıyım 🤩 kahvenin hatri cok olsa da sohbeti kisa oluyor. Çayin sohbeti de dostlugu da uzun oluyor 🫖 sen gel ben çay demleyeyim 🤩
Bu arada 6 bucuk 7 aylik bebekler ek gida olarak neler yiyebilir? Ufakligin yiyeceklerini genis tutayim diyorum
Tesekkur ederim kuzum insallah çayı bende severim ama yanliz içmeyi sevmiyorum cayi ama kahveyi yanliz icemeye bayılıyorum 🙈🤭
Kuzum ben larene corba olarak brokoli karnibahar bal kabagi ıspanak kabak havuç
yoğurtlu tarhana bu tarz seykeri severek yiyo mesele sabah kahvaltısında balkabagi olarak hazırlıyordum cici bebeyi kendim yapıyorum çünkü yumurtaya alerjisi oldugu icin yulaf kullaniyorum kahvaltısında irmik kullaniyorum pirinc unu gibi şeyler
Gene sabah kahvaltısında omlet yapabilirsin tarhanali omlette süper ve cok faydali sebzeli mücver yapabilirsin mihlama yiyebilir
Meyve püresi yapabilirsin meyveler olarakta verdiklerim elma armut hurma muz cennet hurmasi laren cok seviyir daha ben turuncgillerden hic vermedim gecen günde karadut verdim ama nasil yedi her yeri kipkirmizi oldu🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Son düzenleme:

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Yaaaaa oldumu simdi🥺🥺🥺🤣🤣

Tesekkur ederim kuzum insallah çayı bende severim ama yanliz içmeyi sevmiyorum cayi ama kahveyi yanliz icemeye bayılıyorum 🙈🤭
Kuzum ben larene corba olarak brokoli karnibahar bal kabagi ıspanak kabak havuç
yoğurtlu tarhana bu tarz seykeri severek yiyo mesele sabah kahvaltısında balkabagi olarak hazırlıyordum cici bebeyi kendim yapıyorum çünkü yumurtaya alerjisi oldugu icin yulaf kullaniyorum kahvaltısında irmik kullaniyorum pirinc unu gibi şeyler
Gene sabah kahvaltısında omlet yapabilirsin tarhanali omlette süper ve cok faydali sebzeli mücver yapabilirsin mihlama yiyebilir
Meyve püresi yapabilirsin meyveler olarakta verdiklerim elma armut hurma muz cennet hurmasi laren cok seviyir daha ben turuncgillerden hic vermedim gecen günde karadut verdim ama nasil yedi her yeri kipkirmizi oldu🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Menu cogalsin da yemekten sıkılmasın ☺️ teşekkür ederim ☺️🤩

Tüm sayfalar yüklendi.