Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar hayırlı akşamlar bugün 13 gün oldu ve ben hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ama şu 1 haftadır öyle yorgunum ki anlatamam bel ağrıları olsun kolumu kaldıracak dermanım yok sürekli uykum geliyor inşallah hamile değilimdir daha kızım çok küçük biraz dengesiz besleniyorum ev iş güç belki onlardan yorgun düşüyorum diye tahmin ediyorum ki inşallah öyledir soracağım soru şu 40'ım çıktıktan sonra bi kere adet oldum normalde 1 seneye kadar adet olmayanlar var ama ben oldum ya o yüzden her ay olmam mı gerekiyor yoksa aksama olabiliyor mu başına gelen var mı
Valla ben 4 ay olacak nerdeyse hala regl olmadım ve 2 gündür stresten sanırım midem bulanıyor haftaya test yapacam kafayı yemek üzereyim peynirden filan tiksindim resmen
Kızlar hayırlı akşamlar bugün 13 gün oldu ve ben hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ama şu 1 haftadır öyle yorgunum ki anlatamam bel ağrıları olsun kolumu kaldıracak dermanım yok sürekli uykum geliyor inşallah hamile değilimdir daha kızım çok küçük biraz dengesiz besleniyorum ev iş güç belki onlardan yorgun düşüyorum diye tahmin ediyorum ki inşallah öyledir soracağım soru şu 40'ım çıktıktan sonra bi kere adet oldum normalde 1 seneye kadar adet olmayanlar var ama ben oldum ya o yüzden her ay olmam mı gerekiyor yoksa aksama olabiliyor mu başına gelen var mı
Hadi ya yok yaptırmadım yarın yaptıracağım inşallah birde benim kızım ishaldi kandır gaitadır bütün testlere bakıldı bişey yok evin içindeyz hep zaten normal ishal yapacak yemekte yemiyorum annemde diyo acaba hamilesin de ondan mı sütün yaramıyo bu çocuğa hep böyle diyo kafayı yicem valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay inşallah olurum da geç erken farketmez
Sen hiç olmamışsın bak ben bi kere oldum işte onu diyorum hiç olmasam neyse dicem de 13 gün bilmiyorum bana fazla geldi
Sen hiç olmamışsın bak ben bi kere oldum işte onu diyorum hiç olmasam neyse dicem de 13 gün bilmiyorum bana fazla geldi