Hayırlı geceler hanimlar bı sorum var bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedanur sahin tarafından oluşturulan Hayırlı geceler hanimlar bı sorum var bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,108 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı geceler hanimlar bı sorum var bakar misiniz
Konbuyu başlatan Sedanur sahin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedanur sahin

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Hatay Dörtyol devlette doğum yapaniniz var mı yada tanıdığınız biri var mı yapıp memnun kalan var mı acaba yakın zamanda

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hatay Dörtyol devlette doğum yapaniniz var mı yada tanıdığınız biri var mı yapıp memnun kalan var mı acaba yakın zamanda
Canım Hatay'da Mehmet Fatih Karslı diye doktor var gidenler hep memnunuz diyorlar bende Instagram dan biliyorum bu doktoru mfk yöntemi felan anlatıyor Instagram dan bir bak belki düşünürsün devlette doktor

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Canım Hatay'da Mehmet Fatih Karslı diye doktor var gidenler hep memnunuz diyorlar bende Instagram dan biliyorum bu doktoru mfk yöntemi felan anlatıyor Instagram dan bir bak belki düşünürsün devlette doktor
O doktoru biliyorum bana uzak o yüzden gidemiyorum oraya yinede teşekkür ederim ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.