Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kadın hastalıkları icin miyom kist çikolata kisti pkos için iyi geliyormuş bayanlara adet düzensizliği .ben 5 gündür falan kullanıyorum .3 ay kullananmam lazımmış .deneyen varmı aranızda acaba.
O konuda bilgim yok(ama kisa surmustu, cok uzun kullanmadi, 1 ayi gecmemistir) sadece hayit otuyla birlikte bir ot daha kullanmisti, cayini yapip iciyordu ama detaylarini hatirlamiyorum. Biri soylerse hatirlarim belki.
Merhabalar kadın hastalıkları icin miyom kist çikolata kisti pkos için iyi geliyormuş bayanlara adet düzensizliği .ben 5 gündür falan kullanıyorum .3 ay kullananmam lazımmış .deneyen varmı aranızda acaba.