Annisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
32 34 haftalarda hazırlayabilirsiniz ben oğlumda 34 de hazirladim 36 da doğurdum kizimida 34 de hazirlicam sezeryanla olucak 38 de kucagima alirim inşallahAnnisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Ben 7,5 aylıkken hazırladım ilk bebeğimde bunda da öyle yapıcam inşaallah çünkü koyuyosun düşündükçe eksiklerini hatırlayıp tamamlıyosunAnnisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Erken doğum riskim var diye 32. Haftada hazırladım canım. Yavaş yavaş hazırlamak lazım aklına geldikçe eksik varsa koyarsın en azındanAnnisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Cnm ne kadar erkan hazırlasan daha iyi olur ne zaman doğum yapacağını bilemezsin cnmAnnisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Allah kucana almayi nasip etsin bnmde var daha 27+5im suan insallh saglikla dogar oglum32 34 haftalarda hazırlayabilirsiniz ben oğlumda 34 de hazirladim 36 da doğurdum kizimida 34 de hazirlicam sezeryanla olucak 38 de kucagima alirim inşallah31 haftaligim şuan
Haklsin canimBen 7,5 aylıkken hazırladım ilk bebeğimde bunda da öyle yapıcam inşaallah çünkü koyuyosun düşündükçe eksiklerini hatırlayıp tamamlıyosun
Haklsin canimBen 7,5 aylıkken hazırladım ilk bebeğimde bunda da öyle yapıcam inşaallah çünkü koyuyosun düşündükçe eksiklerini hatırlayıp tamamlıyosun
Erken doğum riskim var diye 32. Haftada hazırladım canım. Yavaş yavaş hazırlamak lazım aklına geldikçe eksik varsa koyarsın en azından
Bnde canim onun icin hazirlmk istiirum surda zaten ne kaldi 2hfta sonra 30 oluorumCnm ne kadar erkan hazırlasan daha iyi olur ne zaman doğum yapacağını bilemezsin cnm
Ben mecbur hazırladımAnnisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Canim dikkat ed bebise ins bebis zamajinda gelirBen mecbur hazırladımne olur ne olmaz diye malum risk var
İnşallah kuzum benim beklesin karnımda en azından 34 e kadar sabretsin diye dua ediyoruzCanim dikkat ed bebise ins bebis zamajinda gelir![]()
Insallh canimİnşallah kuzum benim beklesin karnımda en azından 34 e kadar sabretsin diye dua ediyoruz