Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,234 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Annisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
32 34 haftalarda hazırlayabilirsiniz ben oğlumda 34 de hazirladim 36 da doğurdum kizimida 34 de hazirlicam sezeryanla olucak 38 de kucagima alirim inşallah 🥰 31 haftaligim şuan

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Annisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Ben 7,5 aylıkken hazırladım ilk bebeğimde bunda da öyle yapıcam inşaallah çünkü koyuyosun düşündükçe eksiklerini hatırlayıp tamamlıyosun

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
32 34 haftalarda hazırlayabilirsiniz ben oğlumda 34 de hazirladim 36 da doğurdum kizimida 34 de hazirlicam sezeryanla olucak 38 de kucagima alirim inşallah 🥰 31 haftaligim şuan
Allah kucana almayi nasip etsin bnmde var daha 27+5im suan insallh saglikla dogar oglum😊👶🏻🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 7,5 aylıkken hazırladım ilk bebeğimde bunda da öyle yapıcam inşaallah çünkü koyuyosun düşündükçe eksiklerini hatırlayıp tamamlıyosun
Haklsin canim 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklsin canim 🤗
Erken doğum riskim var diye 32. Haftada hazırladım canım. Yavaş yavaş hazırlamak lazım aklına geldikçe eksik varsa koyarsın en azından
🤔aslinda bnde haxirliyim yavastan
Cnm ne kadar erkan hazırlasan daha iyi olur ne zaman doğum yapacağını bilemezsin cnm
Bnde canim onun icin hazirlmk istiirum surda zaten ne kaldi 2hfta sonra 30 oluorum

Tüm sayfalar yüklendi.