Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,234 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hazirlamam gerekmi simdi erkenmi
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Annisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Kuzum bana sağlıkocağındaki hemşire bir ay sonra gel çantanıda haIrla dedi mart sonuna bende 27.haftadayım önemli çantaya komacakları ayarlarım yolsa ben doğuma 1 ay kala ayarlardımda hemşire diyince 2 ay kala ayarlamış olurum

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Annisler hastane cantasi erkenmi hazirlamak kacinci haftda hazirlamaliyiz erken dogum riskine karsi heran hersey olabilir cunku
Canım ben ilk gebeligimde 7 aylıkken çantamı valizi hazırladım bebek odasında bı köşede duruyordu. 38+3 doğum yaptım. İnş bu doğumum tam doğumu doldururum. Sende yavastan hazırlamaya basla. Unuttuğun olursa eksik aklına geldikçe koyarsın bı kenarda beklesin. Sağlıklı sıhhatli doğurmayi nasip etsin ins rabbim cümlemizin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Allah kucana almayi nasip etsin bnmde var daha 27+5im suan insallh saglikla dogar oglum😊👶🏻🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklsin canim 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklsin canim 🤗

🤔aslinda bnde haxirliyim yavastan

Bnde canim onun icin hazirlmk istiirum surda zaten ne kaldi 2hfta sonra 30 oluorum
Aynen cnm erken hazırla ☺️ sağlıkla kucağına al

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ilk gebeligimde 7 aylıkken çantamı valizi hazırladım bebek odasında bı köşede duruyordu. 38+3 doğum yaptım. İnş bu doğumum tam doğumu doldururum. Sende yavastan hazırlamaya basla. Unuttuğun olursa eksik aklına geldikçe koyarsın bı kenarda beklesin. Sağlıklı sıhhatli doğurmayi nasip etsin ins rabbim cümlemizin
Amin canim cumlmizin insallh 🤗🙏
Kuzum bana sağlıkocağındaki hemşire bir ay sonra gel çantanıda haIrla dedi mart sonuna bende 27.haftadayım önemli çantaya komacakları ayarlarım yolsa ben doğuma 1 ay kala ayarlardımda hemşire diyince 2 ay kala ayarlamış olurum
Banq hic demediler

Tüm sayfalar yüklendi.