Hemen Duşa giriyorum Hamile kalırmıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde misafiruye tarafından oluşturulan Hemen Duşa giriyorum Hamile kalırmıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,383 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hemen Duşa giriyorum Hamile kalırmıyım
Konbuyu başlatan misafiruye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ayyuce

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sormak istediğim şeyi anla öle cvpla bu nebiçim tavır ya
Boşver kuzum sen onları biz artık alıştık sende takma bazı mesajlara
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaçgündür hastaydım antibiyotik kullandım şimdide soğuk algınlığı ilacı kulanıyom korunmuyom ama hemen duşa giriyorum hamile kalırmıyım
Valla kuzum ben de ayıptır söylemesi direk ilişkiden sonra duşa giriyordum Ama şuan 27 haftalık gebeyim yani kalma olasılığın var spermin direk yumurtalığa giriş hızına bağlı rabbim senin içinde hayırlısını nasip etsin bide antibiyotik tedavisi görürken kaldım kuzum bende gebe olduğumu 1.5 ay anlamadık o yüzden

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kaçgündür hastaydım antibiyotik kullandım şimdide soğuk algınlığı ilacı kulanıyom korunmuyom ama hemen duşa giriyorum hamile kalırmıyım
Yarım saat uzandık tan sonra duşunu al hem böyle daha kolay olur Dr söylemişti bana . Bide dinen ilişkiden hemen sonra uyuman lazım 🤭🤗 rabbim gönlüne göre versin Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasin . Bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor bence rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım 🙏🤗. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın kuzum en kısa sürede 🤭☺️♥️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canim bebek dışında birliktelikten hemen sonra dinen de hemen duş almak önerilmiyor sabah namazından önce yıkanmak yeterli oluyor
Neden yani ben uyuyamam ki öyle 🙄🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarım saat uzandık tan sonra duşunu al hem böyle daha kolay olur Dr söylemişti bana . Bide dinen ilişkiden hemen sonra uyuman lazım 🤭🤗 rabbim gönlüne göre versin Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasin . Bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor bence rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım 🙏🤗. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın kuzum en kısa sürede 🤭☺️♥️
Dinen banyo etmeden mi uyumak gerekiyor cidden bu konuda hiçbir bilgim yok aksine ben hemen yıkanmak gerekir diye düşünüyordum 🤔🙄

Tüm sayfalar yüklendi.