Sorum var Hemoroid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şule12 tarafından oluşturulan Hemoroid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 737 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hemoroid
Konbuyu başlatan Şule12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Şule12

Kayıtlı Üye
rank
İlac falan kullanma sakin bence canim bende oldum bi haftaya gecti sadce sürekli suya gir bi haftaya geciyor
Teşekkürler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlac falan kullanma sakin bence canim bende oldum bi haftaya gecti sadce sürekli suya gir bi haftaya geciyor
Peki kendiliğinden mi geçti
Sadce ılık su ile mi geçiyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 6aylik hamileyim hemoroid olmuşum hamile olduğum için ilaç krem tedavisi de uygulayamyrm başına gelen varmı nasıl geçirdiniz yardımcı olur musunuz?
Aşırı baharatlı yağlı besinler tüketme canım sebze ağırlıklı beslen ne ishal ne de kabız olmamaya çalış suya sürekli suya girersen kasları gevşetir bu da erken doğuma sebep olabilir doktoruna söyle kullanabilecegin ilaç verir

Şule12

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım doktora danış istersen sana ona göre ilaç yazıcaktir
Gittim canım hamile olduğum için hiç bir ilaç tedavisi uyglayamam dedi doğumdan sonra amlytla alblrz dedi ama doğuma DHA çok var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşırı baharatlı yağlı besinler tüketme canım sebze ağırlıklı beslen ne ishal ne de kabız olmamaya çalış suya sürekli suya girersen kasları gevşetir bu da erken doğuma sebep olabilir doktoruna söyle kullanabilecegin ilaç verir
Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.