Hep BÖYLE MI OLUYOR

• Konbuyu başlatan Minos
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minos tarafından oluşturulan Hep BÖYLE MI OLUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 660 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hep BÖYLE MI OLUYOR
Konbuyu başlatan Minos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
M

Minos

Guest
Selam kizlar. 16. Haftadayim . Bebek hareketlerini hissetmiyorum. Bi kac haftadir arada karnimin biyerlerinde hissediyorum ama karnim aciyor ne zamqn hissetsem ilk hareketlerde agri olurmu yoksa baska bi durum mu Allah korusun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam kizlar. 16. Haftadayim . Bebek hareketlerini hissetmiyorum. Bi kac haftadir arada karnimin biyerlerinde hissediyorum ama karnim aciyor ne zamqn hissetsem ilk hareketlerde agri olurmu yoksa baska bi durum mu Allah korusun
Kuzum şuan çok hissetmemen normal ağrıların kasıklarında mi oluyor eğer öyle ise rahmin büyüyor ve ağrı sebebi o karnınin belirli yerleri açıyor ise oda bebek büyüdüğü için yırtılma oluyor ondan.

Vecihe

Kayıtlı Üye
rank
Normal cnm benimde aynı 15 haftaligim bugün kontrolüm vardı doktora sordum 22 haftalık hissedersin dedi içini rahat tut

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Hareketleri bazen hissetmemek normaldir annelik içgüdüsüyle korkup acaba bişey oldu mu diye endişelenebiliriz korkulacak bişey yok ağrılar kasik bölgesinde oluyorsa normal ama karnın üst kısımlarina doğru ağrı varsa doktora görün istersen kötü birşey olduğunu düşünme sadece baktır Hareket ettiğinde ağrı olmamdi lazım daha küçük çünkü 16 haftalık

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamilelikse 20 den sonra net hissedersin canım ağrı falan olmaz merak etme 😊

Tüm sayfalar yüklendi.