Sorum var Herhangi bi konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeğimi bekliyorum tarafından oluşturulan Herhangi bi konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 723 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herhangi bi konu
Konbuyu başlatan Bebeğimi bekliyorum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar size bir soru soracağım biz kirada oturuyoruz kayınvalidemin evi var ve kiraya vermiyor yani destek olmuyor buda ister istemez incitiyor beni aramız orta derecede bazen çok sinirlendim zamanlar oluyor sizce nasıl bir durum geçim zor olduğu için bazen zorlandığımz zamanlar oluyor
Vardır illaki kafasında bir düşünceler, bilemedim 🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar size bir soru soracağım biz kirada oturuyoruz kayınvalidemin evi var ve kiraya vermiyor yani destek olmuyor buda ister istemez incitiyor beni aramız orta derecede bazen çok sinirlendim zamanlar oluyor sizce nasıl bir durum geçim zor olduğu için bazen zorlandığımz zamanlar oluyor
Belki kafasında başka bir şey vardır canım peki hiç dediniz mi anne biz senin ee geçelim kirayı sana ödeyelim diye 🤔

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcınız olsun cidden kiracılık çok zor yaa 😟 Allah'ım hepimizi ev sahibi yapsın ne denir ki başka 😔 valla kayınvalidene de ne desem bilemedim benim kayınvalidem elinden geleni yapar eşim için tüm dünyası eşim sağolsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kuzum nasıl bir vicdansızlik ya insan oğluna vermezmi evi

Tüm sayfalar yüklendi.