Herşey nasilda pahali

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 49 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Herşey nasilda pahali başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,305 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herşey nasilda pahali
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sepet besiklerden mi ilk oğluma almıştım ikinciyede kullandım pratik güzel ama bu birzadaha Allah izin verirse uzun süre yatar dedim
Bende bundan aldim kuzum pratik ve ucuz 🥰kizimda besik almistim adam akilli yatmadi ve cok ağır kocaman😑

Ekli dosyalar

• 20211207_200408.jpg
    20211207_200408.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 108
  • 20211207_200353.jpg
    20211207_200353.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 101

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank
Dun esimle birlikte bebege alisverise gittik gitmez olaydik🤣🤪hersey o kadar pahaliki gordugum fiyatlara inanamadim esimde bayginlik gecirecekti az daha😅😅 2 oglum var bu bebegimizde kismetse kiz olacak cok sukur maddi anlamda pek bi sıkıntımiz yok Allaha sukur babamda epey varlikli dun civile gittik 3 5 parca sey disinda almadim arkadaslar abilerinin eskilerinden giysin evde nolacak sanki kiş gunu nereye gidecem üc cocukla kim ister beni dedim😅😅 ekstra olarak sadece kadife kundak aldim inanin 10 lu hastane cikisi bile almadim 5li aldim havaya sacacak kadarda paramiz yok 3lü bebek corabi 18 liraydi hayirdir dedim alti ustu bebek corabisin almadim bugun gittim bim marketten aldim 2lisi 7 lira sizler nasil yaptiniz neler alabildiniz
Aynen çok pahalı hersey canım
İnstegram da ZarifBebe01 var orda çok uygun ben almadim ama takip ediyorum

Bende bundan aldim kuzum pratik ve ucuz 🥰kizimda besik almistim adam akilli yatmadi ve cok ağır kocaman😑
Canım resmi nasıl yukluyorsun bende yüklenmiyor profile bile koyamiyorum dosya sece giriyorum bir türlü girmiyor basıyorum basıyorum olmuyo

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel güle güle kullanın inşallah ❤️
Teşekkür ederim balım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım resmi nasıl yukluyorsun bende yüklenmiyor profile bile koyamiyorum dosya sece giriyorum bir türlü girmiyor basıyorum basıyorum olmuyo
Kuzum altta yazan gebelik forum bildirimleri icin uygulamayi indirin yaziyor ona bas ondan sonra profiline resim yuklemeyi dene ozaman oluyor ben her yukleyecegmde oraya basip ondan sonra yüklüyorum

Teşekkür ederim balım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum altta yazan gebelik forum bildirimleri icin uygulamayi indirin yaziyor ona bas ondan sonra profiline resim yuklemeyi dene ozaman oluyor ben her yukleyecegmde oraya basip ondan sonra yüklüyorum
Tamam canım bı deneyeyim çok saol

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Dun esimle birlikte bebege alisverise gittik gitmez olaydik🤣🤪hersey o kadar pahaliki gordugum fiyatlara inanamadim esimde bayginlik gecirecekti az daha😅😅 2 oglum var bu bebegimizde kismetse kiz olacak cok sukur maddi anlamda pek bi sıkıntımiz yok Allaha sukur babamda epey varlikli dun civile gittik 3 5 parca sey disinda almadim arkadaslar abilerinin eskilerinden giysin evde nolacak sanki kiş gunu nereye gidecem üc cocukla kim ister beni dedim😅😅 ekstra olarak sadece kadife kundak aldim inanin 10 lu hastane cikisi bile almadim 5li aldim havaya sacacak kadarda paramiz yok 3lü bebek corabi 18 liraydi hayirdir dedim alti ustu bebek corabisin almadim bugun gittim bim marketten aldim 2lisi 7 lira sizler nasil yaptiniz neler alabildiniz
Vallahi öyle ama bizim aradan cok fazla zaman gectigi için abiden birsey kalmadi o yüzden herseyi yeniden almak zorunda kaldık 6 7 bin alışverişe gitti.

Tüm sayfalar yüklendi.