Sorum var Heyecan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrulimeryem tarafından oluşturulan Heyecan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 904 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Heyecan
Konbuyu başlatan Ebrulimeryem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank
Benim şafak 21 bende karnımda kelebekler uçuşuyor sanki öyle bı heyecan stres var korku da var ama başa gelecek Allah yardımcımız olsun 😍
Ooo maşallah az kalmış senin benim 38 gün kaldı ☺️
Heyecan var bende canım ve tabi korku nasıl gelcek korkusu ama şükür tabi hayırlısıyla gelsin de🤭🤰
Merhaba kuzum şafak 50🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Heyecan var bende canım ve tabi korku nasıl gelcek korkusu ama şükür tabi hayırlısıyla gelsin de🤭🤰
Benim 3.cu olacak ama ilk doğum gibi korkum var diğer ikisi hep suni sancı ile doğduğu için ayrı bir korku var

Benim 3.cu olacak ama ilk doğum gibi korkum var diğer ikisi hep suni sancı ile doğduğu için ayrı bir korku var

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ooo maşallah az kalmış senin benim 38 gün kaldı ☺️

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊

Amin canım cümlemizin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.