Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanimlar merhaba bebegim 16 günluk sütüm az geliyo gibi bende takviye olarak hipp mamaya gecis yaptim kullanan varmi ve hazirlanisi asil olmali paketin ustunde yaziyo ama tam anlayamadim olçulerini yardimci olurmusunuz?
Hanimlar merhaba bebegim 16 günluk sütüm az geliyo gibi bende takviye olarak hipp mamaya gecis yaptim kullanan varmi ve hazirlanisi asil olmali paketin ustunde yaziyo ama tam anlayamadim olçulerini yardimci olurmusunuz?
Kuzum tahin helvası, dut kurusu haşla suyuyla birlikte tüket sütün çoğalır. Hemen mamaya geçiş yapma biraz sabret
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Mama vermeden önce sağlık ocağına gidip danışman daha iyi olur bence kendin bilirsin ama aylık kontrolde kilosuna boyuna bakıyorlar zaten eğer alması gereken kiloyu almamışsa zaten doktor başlatır mamaya benimde ilk başlarda sütüm az geliyor du hatta sarılık bile oldu 2buçuk ay sürdü ama kilo alıyordu aylık alması gerekenin de üstünde alıyordu ilk 6 ay anne sütünden başka hiç bişey kullanmadım sağdığımda 20 30ml anca süt çıkıyordu diyordum sütüm az doymaz ama bebek bi emdimi maşallah sağdığım göğsümden yine geliyordu nereden sütünün az olduğuna kanaat getirdin beslenmeni süte faydası olacak şekilde değiştirirsen birde bolca su içmen lazım ve uyku uyuman lazım sütümü uyuyarak ve su içerek çoğalttım birde milk tea diye bi çay içmiştim sabah akşam faydası oldu beslenmeden ziyade