Sorum var Hırılti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Salih'in annesi tarafından oluşturulan Hırılti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,075 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hırılti
Konbuyu başlatan Salih'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Salih'in annesi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım geçmiş olsun benim bebeğimde de iki gündür göğsünden ses geliyo nefes alınca hırıltılı ses çıkarıyor salgın var bütün çocuklar hasta yine🥴bende göğsünü zeytinyağı yapıp streç film le kapladım bugün biraz daha iyi gibi sende dene inşallah geçecektir🤲
Faydasi oluyor mu kuzum gercekten

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım gece çok kötüydü hem .cok oksuruyodu hemde hırıltılı ses çıkarıyordu gece streç yaptıktan sonra bugün sanki daha iyi bı dene istersen canım iki üç gün uygula inan faydalı oluyo annem biz hasta olunca hep böyle yapardı 🥰ya streç yada gazeteyle
Ya İlk defa duydum Kuzum benim vallahi bilgi için çok teşekkür ederim öyle bir şey olursa ilk iş deneyeceğim Çok sağ ol bir tanem size de çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden iyileşir

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ya İlk defa duydum Kuzum benim vallahi bilgi için çok teşekkür ederim öyle bir şey olursa ilk iş deneyeceğim Çok sağ ol bir tanem size de çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden iyileşir
Saol Canım benim ya havalar bı ısınıyor bı soguyo çocuklar hep hasta ya bizde köye bayrama gittik çocukları hasta edip getirdik 🥴

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun benim bebeğimde de iki gündür göğsünden ses geliyo nefes alınca hırıltılı ses çıkarıyor salgın var bütün çocuklar hasta yine🥴bende göğsünü zeytinyağı yapıp streç film le kapladım bugün biraz daha iyi gibi sende dene inşallah geçecektir🤲
Deneyeyim insaAllah kuzum. Allah razı olsun 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.